Keičiantis metams, kito ir jos svoris. Lillian tekdavo spraustis netgi į dvi poras formuojančių apatinių, kad tik atrodytų lieknesnė.

Daugiausia svarstyklės rodė 120 kg. Pakeisti nusprendusi Lillian atsikratė 50 kg. atsisakiusi priklausomybės mėgstamiausiui maistui.

24 m. mergina sako: „Aš visada buvau didelė mergina. Mama gamindavo sveiką maistą. Tačiau prieš valgį visuomet šlamšdavau šokoladą ir bandeles. Dėl savo antsvorio iš manęs tyčiojosi žaidimų aikštelėje, kur žiaurūs vaikai vadindavo mane storule ir šūkaudavo: „Kas suvalgė visus pyragus?“ Visa tai tapo nebepakeliama ir dvejus metus turėjau mokytis namuose bei buvau priversta lankytis pas psichologą, nes kentėjau nuo nerimo ir panikos priepolių.“

Būdama 19-kos Lilliana susipažino su savo dabartiniu vaikinu Darrel‘u, kuris tuo metu dirbo gretimo baro apsauginiu.

Įsimylėjusi pora pamėgo kaloringuosius patiekalus ir galėdavo apsivalgyti aštriais į namus parsineštais patiekalais net tris kartus per savaitę.

Lillian‘a paaiškino: ƒ„Mes įsimylėjome gana greitai – Darrel‘ui niekada nerūpėjo mano svoris. Užuot kur nors išėję ir buvę aktyviais, mes glaustydavomės ant sofos ir užsisakydavome patiekalų su kariu ir kitais prieskoniais. Tris kartus per savaitę, aš užsakydavau vištienos „Tikka masala“ su traškučiais, ryžių ir naan duonos, padengtos poppadom'ais ir gausybe mangų čatnio.

„Mes tapo nuolatiniais greito maisto restoranų klientais, darbuotojai jau žinojo mūsų užsakymus mintinai. Greitai, mano meilė indiškam maistui pridėjo liemeniui dar keletą centimetrų“, - pasakojo mergina.

Suprasdama, kad laikas pokyčiams, Lillian‘a pradėjo laikytis dietos ir numetė 4 kg, bet pasijutusi nėščia ji atsisakė savo dietos. Tačiau 28 nėštumo savaitę mergina suprato, kad jos priklausomybė indiškam maistui atsiliepė jos sveikatai.

Vieną rytą ji prabudo su stipriais skrandžio spazmais ir jos sunerimęs partneris iškvietė greitąją pagalbą.

„Man buvo neramu dėl mano kūdikio sveikatos“, - prisimena Lillian‘a. - Skausmas buvo siaubingas. Buvau įsitikinusi, kad persileidau.“

Laimei, tyrimai parodė, kad jos kūdikiui viskas buvo gerai, bet ji turi tulžies akmenų, kurie yra dažna antsvorį turinčių žmonių problema. Taip nutinka piktnaudžiaujant aštriu maistu.

„Taigi, turėjau atsisakyti kario tris kartus per savaitę. Pietums pradėjau valgyti ryžių paplotėlius ir paprastą vištieną, ryžius ir daržoves vakarienei. Taip pamažu mano svoris ėmė kristi. Iki to laiko, kol pagimdžiau Darcie, atsikračiau 25 kg“, - savo patirtimi dalinasi jauna moteris.

Nepaisant to, kad visiškai atsisakė riebaus maisto, Lillianai buvo pašalinti tulžies akmenys.

„Po operacijos grįžau prie savo dietos, nes norėjau būti sveikiausiu žmogumi savo dukrai. Vietoj vaikščiojimo į sporto salę, aš darau treniruotes namuose, žiūrėdama jas per „YouTube“. Nes tik taip galėjau mankštintis prižiūrėdama vaikelį. Dabar sveriu 70 kg., savimi pasitikiu labiau nei bet kada, o seksualinis gyvenimas su Darrelu niekada nebuvo toks geras“, - džiaugiasi ji.