Štai penketukas vietų, kurias aplenk kelių kilometrų atstumu, jei esi nusiteikusi romantiškiems santykiams.

Internete

Nors pasitaiko atvejų, kai virtualiose platybėse užsimezga rimti ir perspektyvų turintys santykiai, tačiau statistika rodo, kad tik 8-10 proc. laimingųjų gali pasigirti tokia sėkme. Pirmiausia – internete visi susikuriame tokį savo paveikslą, kokio norime, tačiau jis dažnai būna labai daug nutolęs nuo realybės. Nieko keisto, jei kelis mėnesius bendravusi su įspūdingos išvaizdos, seksualiu ir nepaprastai intelektualiu trisdešimtmečiu pirmojo pasimatymo metu išvysi praplikusį, nuobodų keturiasdešimtmetį.

Virtualioje erdvėje gali pakliūti ant paauglio ar maniako, rezgančio kraupų susitikimo su tavimi planą, kabliuko. Jei jūs tiesiog atsitiktinai susipažinote feisbuke ar kitame socialiniame tinklapyje, kur galima tam tikrais būdais patikrinti žmogaus realumą (draugai, nuotraukos, komentarai) ir susirašinėjate tik kelis vakarus, tai nereikia nerimauti. Tik kuo skubiau planuokite realų susitikimą. 

Svetimoje lovoje

Jei pradėjai žvalgytis ir į užimtus vyrukus, nes manai, kad žmona - ne siena, ją visada galima patraukti, laikas suvaldyti arklius. Laiminga kitos moters nelaimės sąskaita tikrai nebūsi. Tiesiog įsitrauksi į nesibaigiančių aistrų, konfliktų, nesantaikos ir liūdesio liūną. Atsipeikėk, koks vyras meta šeimą ir renkasi kitą sijoną? Ar ir su tavimi nebus greitai taip pasielgta?

Sporto aplinkoje

Visai neseniai smarkiai nustebau, kai futbolo varžybų metų stadione išvydau krūvą išsipusčiusių damučių. Vaizdelis maždaug atrodė taip: jos atėjo po dvi-tris, vilkėjo itin gundančius drabužėlius, makiažas ryškumu lenkė vakarinį, avėjo aukštakulnius. Niekaip negalėjau patikėti - ar šioms gražuolėms tikrai TAIP patinka futbolas (jos vis plojo, šaukė, daug šypsojosi ir energingai vis pašokdavo iš savo vietos)? Vėliau paklausiau vyrų, ar jie pastebėjo tas futbolo dyvas? O jie vos neužspringo: ką tokias?

Pasinėrę į sportinį azartą vyrai mažų mažiausiai galvoja apie moteriškąją lytį. Tai berniukų erdvė, kurioje mes prarandame savo gundymo galią. Akivaizdu, kad sportiniuose baruose, stadionuose, arenose - geriau nesitikėti užmegzti vestuvių vertą romaną. Nedėkite didelių pastangų, dirbtinai nebandykite prisišlieti prie chebros, vyrai mus dėl to ir myli, kad esme moterys, o ne bičai, su kuriais kartu galima parėkauti per krepšinio varžybas.

Neblaivumo būsenoje

Gali būti tikra - vyrai į naktinius klubus neina ieškoti motes visam gyvenimui. Jie dažniausiai ten traukia gerai pasitūsinti ir išgerti. Esi naivuolė, jei tiki, kad po dviejų valandų neblaivaus pokalbio, numerių apsikeitimo ir sekso, kurio aiškiai net neatsiminsi, jis priklaups ant vieno kelio ir paprašys tavo rankos. Jei tavo galvoje sukasi tokios mintys, geriau nė kojos neženk į klubus. Kartais ten užgimsta meilės, tačiau itin retai...

Į klubą eik linksmai pašokti, pabendrauti su draugais, o jei kažkoks vyras tau intensyviai rodo dėmesį, sutark, kad rytoj susitiksite išgerti kavos. Vienas prieš vieną, alkoholio neveikiamomis smegenimis ir ramioje aplinkoje jūs daug greičiau suprasite, kokios perspektyvos jums susitikti ir dar kartą.  

Akluose masiniuose pasimatymuose

Realybė tokia, kad į tokius pasimatymus renkasi viltį praradę ir paskutinio šiaudo besigriebiantys asmenys. Kai kavinėje tau tenka prisėsti prie 10 stalelių ir tiek kartų pakartoti iškaltą giesmelę apie save, darosi bloga. Visų vyrų veidai atrodys panašūs, vardų net neatsiminsi, o jų istorijos gali priversti ir žiovauti. Masiniai susiporavimai nežada nieko gero. 

Geriau paprašyk, kad draugai užsiimtų piršliavimu, tegul supažindina su vienišu savo kolega, simpatišku bičiuliu ar nuostabiai paslaugiu kaimynu. Faktas, kad tau artimi žmonės nesiūlys kažko, kas keltų pavojų, tave išgąsdintų, būtų mirtinai nuobodu ar labai tolima tavo skoniui. Žodžiu, katės maiše tikriausiai negausi.