O viskas prasidėjo nuo pirmųjų antrojo Kates nėštumo mėnesių. Kaip visi puikiai žino, 33 metų moteris patyrė labai smarkų pykinimą, dėl ko net kreipėsi į medikus. Carole Middleton nieko nelaukusi atskubėjo padėti vyresniajai dukrai ir žentui. Ji perėmė visas namų pareigas į savo rankas. Kalbama, kad dėl despotiško jos įsakmumo ir smulkmeniškumo, iš darbo savo noru išėjo net dvi namų tvarkytojos.

Nuotr. Vida Press

Nuotr. Vida Press

Savamokslė verslininkė, įkūrusi sėkmingą švenčių atributikos verslą, ne tik rūpinasi pirmuoju anūku, tačiau įrenginėja ir jo kambarį. Jei pirmojo nėštumo metu Kate jautėsi geriau, pati rinko vaikų kambario interjero detales, šį kartą viską už ją daro brangi motina. Nors princas Williamas vis paburba dėl tokio kišimosi į jų šeimos reikalus, tačiau Carole sugalvoja, kaip žentą papirkti. Pavyzdžiui, kiekvieną vakarą, kai princas ilsisi prie televizoriaus, ji sutepa jo taip mėgstamą sumuštinį su sūriu.

Nuotr. Vida Press(Carole Middleton)

Nuotr. Vida Press (Carole Middleton)

Britams toks Middletonų šeimos kišimasis į jaunos šeimos reikalus atrodo labai įžūlus ir nereikalingas. Daugelis mano, kad Kate ir pati puikiai susidorotų su vaiko laukimo rūpesčiais. Juk ją supa tarnai ir padėjėjos, o ir Williamas labai globoja žmoną.

Stropioji močiutė nori dar daugiau laiko skirti mažajam George'ui, tad nuo balandžio vidurio kartu su vyru planuoja apsigyventi Kates ir Williamo namuose Londono užmiestyje. Vargu, ar jaunos šeimos santykius tai sustiprins... Juk princas gali pavargti nuo nuolatinės Caroles kontrolės ir vadovavimo visai šeimai.

Nuotr. Vida Press (Kates Middleton ir princo Williamo namai Londono užmiestyje, kur jie šiuo metu gyvena)

Nuotr. Vida Press