O dėl pinigų... Esate pasirengusi atsisveikinti su padoria sumele, tačiau dėl to visai nesigailėsite. Asmeniniame gyvenime tvyro ramybė, šeimoje - harmonija.
Ugnies ženklams sprendimus rekomenduojama priimti labiau pasvertus, nei įprastai. Emocinis savaitės fonas - pozityvus, rašo MyJane.

Tokia bendra charakteristika, o dabar horoskopas savaitei atskiriems Zodiako ženklams.

AVINAS

Būtent jums teks didžiausias krūvis ir būtent jūs imsitės pačių sudėtingiausių darbų, kurių visai nesibaiminate, netgi atvirkščiai - jie jums suteikia entuziazmo.

Nors šiuo metu neturite pagalbininkų, visai į tai nekreipiate dėmesio. Keliate sau tikslus ir jų kryptingai siekiate.

Asmeninis gyvenimas sunkiai nusakomas: pati provokuojate barnius, ginčus, o paskui pati dėl to gailitės.
Savaitės pabaigoje gali kilti sveikatos problemų, greičiausiai dėl nuovargio, todėl stenkitės nepamiršti kokybiškai pailsėti.

JAUTIS

Trūks pasitikėjimo savo jėgomis, todėl galite prasnausti kažkokią galimybę. Geriau pasiknaisiokite viduje, labiau susitelkite - tuomet viskas kuo puikiausiai pavyks. Pirmiausia dėmesį nukreipkite į klausimus, susijusius su nekilnojamuoju turtu, - jei dėl jo nerimavote, dabar galite palankiai viską išspręsti.

Jaučiai gana pastovūs, paslaugūs todėl asmeniniame gyvenime jokių problemų nekyla. Romantiškam pasimatymui palankiausias penktadienis. Jei laukėte svarbaus prisipažinimo, tikėtina, kad jį ir išgirsite.

DVYNIAI

Jūs ir vėl kažkur skubate. Dėl tokio neramaus būdo prisidarote problemų. Nesugebate įsiklausyti ir išgirsto kito asmens nuomonės, tik savąją laikote svarbia ir teisinga.

Ketvirtadienį jums gali būti pateiktas kažkoks faktas, kuris jus itin nemaloniai nuteiks. Jūsų darbo partneriai nėra patenkinti bendradarbiavimo santykiais. 

Jei įžeisite savo mylimą žmogų, tas ginčas peraugs į labai rimtą konfliktą. Jums derėtų laikytis už to, ką turite, ir atsisakyti visokiausių iliuzijų.

VĖŽYS

Esate itin jautri ir emocionali. Jūs nuolat prisimenate nuoskaudas, įžeidimus, galite netgi ištraukti senus įvykius, dėl kurių išgyvenote praeityje. Tačiau būtent šitaip jums elgtis nevalia! Jūsų jausmai ir išgyvenimai sutuoktiniui visiškai nesuvokiami, todėl gali pareikšti pretenzijų.

Visų šitų aiškinimųsi sūkuryje jūs užmetėte savo darbus ir pareigas, todėl penktadienį suvoksite, kad taip nieko ir nenuveikėte. 

Kad pakeltumėte sau nuotaiką, reikėtų daugiau bendrauti su draugėmis ir pasidalinti savo problemomis, kurių sočiai prisikaupė.

LIŪTAS

Esate patenkinta tuo, kas vyksta jūsų gyvenime. Greičiausiai atsirado kažkoks „emocinis veiksnys", kuris praskaidrina nuotaiką. Jums labai svarbu būti dėmesio centre, jausti savo patrauklumą ir svarbą mylimam asmeniui. Būtent asmeninių santykių sritis iššoks į pirmąjį planą - visi kiti reikalai jus jaudins mažiau.

Tačiau reikia atkreipti dėmesį į piniginius srautus. Labai įmanomas dalykas, kad jus kažkas apgaudinėja, galite netekti nemenkos sumos pinigų. Kontroliuokite savo išlaidas, nes jos šiuo metu itin išaugusios.

MERGELĖ

Užsiknisusi su darbais daugiau nei bet kuris kitas Zodiako ženklas. Suvokite, kad būtent dabar galima pasiekti svarbaus rezultato, taigi tam skiriasi visą savo laiką bei jėgas.
Jūs esate itin taupi, todėl netg priimdama svarbius sprendimus dėl pirkinių, sugebate išsiversti su minimumu.

Tačiau romantiški santykiai jūsų visai nedžiugina - nesiseka, nors žliumbk! Savaitės pradžioje laukia skaudus nusivylimas, ginčas garantuotas, o savaitgalį situacija tik paaštrės. Blogiausia, kad nei su niekuo nesidalinate išgyvenimais, o tai gali pakenkti sveikatai, savijautai. Juk nenorite susirgti depresija? Pamėginkite pakeisti aplinką - tai jums bus į naudą.

SVARSTYKLĖS

Šią savaitę patartina atsisveikinti su savo įprastine savybe - neapsispręsti ir viską atidėlioti. Taip neryžtingai elgdamasi jūs nieko nepasieksite - reikalingi veiksmai. Be to, jūsų sėkmė tiesiogiai priklauso nuo jūsų ryžto bei užsispyrimo. Nebijokite kažką įskaudinti, įžeisti - šiuo metu jūs turite paisyti savo interesų.

Gali pavykti išspręsti klausimą dėl itin didelio pirkinio ir apiforminti gana naudingą kreditą.
Šeimoje kils smulkių barnių, tačiau jie nesvarbūs, nes greitai susitaikysite. Visaverčiam poilsiui tinkamiausias šeštadienis - jį geriausia praleisti gamtoje su mylimu žmogumi.

SKORPIONAS

Galite patirti triuškinantį pralaimėjimą, jei elgsitės nepadoriai ir mėginsite apgaudinėti. Kad ir kokia gudria save laikytumėte, jus išryškins ir ištrauks į dienos šviesą, todėl galvokite apie pasekmes. Neverta imtis itin atsakingų užduočių, nes nesugebėsite užbaigti. O štai smulkias problemėles, kurios seniai kybojo, kaip tik puikiai spręsite.

Esate itin žavi ir charizmatiška, kaip visuomet, rūpi santykiai su vyrais. Jei sutiksite nueiti į pasimatymą ketvirtadienį, galite sulaukti labai teigiamų potyrių. Tačiau geriausia būtų, jog nesusitikinėtumėte su Žuvies ženklo žmogumi - jis tik sugadins jums nuotaiką.

ŠAULYS

Jus lydi sėkmė, tačiau vis tiek neturėtumėte prarasti budrumo. Net jei iš pirmo žvilgsnio viskas atrodo paprasta, nereikėtų greitai daryti sprendimų, geriau daug kartų tikrinkite. Jūsų veiksmai gali būti susiję su didelėmis pinigų sumomis, todėl verčiau nerizikuoti.

Šią savaitę jūsų intuicija bus itin tiksli - galite ja pasikliauti. Asmeninio pobūdžio sunkumai gali jus užgriūti ketvirtadienį. Jūs sunerimusi - tikėtina, jog sužinosite ne itin malonią naujieną. Patikrinkite informaciją, galbūt visai tai tėra blefas, gandai.

OŽIARAGIS

Galite būti paveikta jaudulio, nerimo, kuris, beje, labai retai jus aplanko. Net ir pati nesuvokiate, kodėl jus užgulė tiek emocijų. Su jomis dorotis bus gana sudėtinga.
Jus erzina vyras, kurio elgesys visiškai nenuspėjamas. Jis nenori jums padėti ir, be to, žeria jums neaiškias pretenzijas.

Geriau pabūkite vienumoje. Tačiau jei norėsite kažkur išvykti, kelionė gali nutrūkti. Nenusiminkite - kiekvieno žmogaus gyvenime būna sunkių periodų. Tačiau patartina laikytis savo principų, parodyti nors krislelį egoizmo, kuris nebūdingas jūsų prigimčiai.

VANDENIS

Nenorite paklūsti jokioms taisyklėms ir elgiatės taip, kaip jums atrodo esant reikalinga. Jūs šiurkšti ir kartais netgi nepakenčiama. Savaitės viduryje galite imti pripažinti savo klaidas ir grįžti į normalią būseną.

Svarbius reikalus pradėkite tvarkyti trečiadienį - jie pajudės lengvai ir greitai. Penktadienį vertėtų pamąstyti, kaip atnaujinti nutrauktą asmeninį ryšį. Jei negalite pamiršti kažkokio asmens, galite jam priminti, jog esate gyva!

Itin taupiai ir apgalvotai leiskite pinigus. Jei mintys suksis apie stambų pirkinį, geriau pasitarkite su išmintingais ir autoritetingais žmonėmis.

ŽUVYS

Ruošiatės itin aktyviai praleisti šią savaitę ir pasiekti tai, apie ką seniai svajojote. Jūs pasirinkote patį palankiausią metą stambiems ir brangiems pirkiniams, todėl galite drąsiai atsisveikinti su pinigais.

Žuvims atviros visos durys: visuomet turėsite paramą ir palaikymą iš šalies. Romantiški santykiai jums rūpės mažiau nei įprastai. Gali būti, kad atšauksite pasimatymą, asmenį priversite pasijusti nejaukiai, tačiau neturite kada galvoti apie meilę - galva užimta visai kitomis problemomis.

Sekmadienį praleiskite viską apsvarstydamos. Suveskite rezultatus ir pailsėkite - jums to labai reikia.