Tai sudėtingas uždavinys, tačiau vertingas. Suprasti savo partnerį jums padės šis suderinamumo horoskopas. Jis padės ištaisyti jau padarytas klaidas ir nedaryti naujų, o svarbiausia, jei norite išsaugoti meilę, kad būtų noras drauge eiti sudėtingu pažinimo ir supratimo keliu. Juk mylite ne Zodiako ženklą, o žmogų. O meilei, kai ji ištinka, net ir atrologija būna bejėgė...

Avinas
Meilėje Avinai mėgsta eksperimentuoti ir ką nors pasiekę, nesustoja. Jaumų srityje šio ženklo astovai yra nenuvargstantys ir ištvermingi. Moteris Avinas mėgsta drąsius ir nestandartinius eksperimentus, o vyras Avinas gali pasiūlyti pasimylėti ekstremalioje vietoje. Iki 30 metų Avinas dera su Liūtu ir Šauliu, o vyresniam Avinui tinka Mergelė, Dvyniai, Svarstyklės ir Ožiaragis.

Jautis
Ištikimas ir atsidavęs Jautis - vienamylys. Jis renkasi švelnius ir jausmingus santykius, eksperimentuoja nenoriai. Jaunystėje Jaučiui pagal charakterį ir temperamentą tinka Ožiaragis ir Mergelė, o vyresniame amžiuje šeiminiams santykiams kurti Jaučiui tinka Avinas, Dvyniai, Šaulys ir Skorpionas.

Dvyniai
Dvyniai mėgsta naujus ir įvairius pojūčius, jų fantazijų pasaulis yra turtingas, o temperamentas - aistringas. Jie nuostabūs meilužiai tada, kai jaučia partnerio meilę. Tačiau jei jie pajus apgaulę, jausmai kaip mat atšąla ir domėjimasis iš karto pradingsta. Dvyniai dera su visais Zodiako ženklais, tačiau ilgalaikiai santykiai galimi: moterims - su Vėžiu, Dvyniais, Jaučiu, Svarstyklėmis, o vyrams Dvyniams - su Dvyniais, Avinu.

Vėžys
Jie mėgsta romantiką, yra jausmingi ir svajingi. Meilės santykiuose Vėžių temperamentas yra saikingas, tačiau partnerio jie niekada nenuvils. Ilgalaikiams santykiams šio ženklo atstovui tinka tokie pat emocionalūs Zodiako ženklai - Skorpionas, Žuvys, Ožiaragis. Moteris Vėžys dažnai įsimyli vyrą Mergelę ir Dvynius.

Liūtas
Jie negali gyventi be meilės. Santykiuose Liūtai būna lyderiai, jais reikia gėrėtis, paklusti jiems. Jaunystėje Liūtui tinka Avinas, Šaulys. Subrendusiam Liūtui pastoviems santykiams tinka Skorpionas, Ožiaragis, o ypač - Svarstyklės.

Mergelė
Mergelės ilgai ieško savo idealo, apsvarsto ir tik tada įvertina savo partnerį. Mergelės yra realistės, jos nemėgsta aistringų prisipažinimų, kuria atvirus santykius, grįstus pasitikėjimu. Mergelės ženklo atstovai - idealūs partneriai meilėje, nes žino jos tikrąją prasmę. Jaunystėje Mergelei tinka Mergelės, Jaučiai ir Ožiaragiai. Subrendusiame amžiuje joms tinka Avinai, Liūtai, Šauliai.

Svarstyklės
Žavingas ženklas, traukiantis prie savęs kitus tarsi magnetas, tačiau tuo pat metu ir labai išrankus, kai renkasi partnerį. Meilė Svarstyklėms - menas, kuris yra jiems pavaldus ir nuo kurio Svarstyklės patiria malonumą. Tinkamu ženklu Svarstyklėms bus Dvyniai, Vandenis, Liūtas, Skorpionas.

Skorpionas
Greitai įsimylėti linkęs ženklas. Meilėje Skorpionai labai aistringi ir nenuspėjami. Jaunystėje Skorpionui tinka sąjungos su vandens stichijos ženklais - Vėžiu, Žuvimis, Skorpionu. Subrendęs jie puikiai dera su Jaučiu, Svarstyklėmis, Šauliu, Vandeniu.

Šaulys
Šauliai romantiški ir žavingi. Jie visą laiką ieško naujų meilės potyrių. Jaunystėje Šaulys bijo ilgalaikių santykių ir įsipareigojimų. Subrendęs jis sukuria šeiminius santykius, kuriems tinkami ženklai - Mergelė, Dvyniai, Svarstyklės ir Jautis.

Ožiaragis
Santūrus ir sveiko proto ženklas, kurį traukia visiškai priešingi žmonės. Jaunystėje Ožiaragis švelnus, tačiau ne itin mėgsta meilės eksperimentus. O dera jis su šiais Zodiako ženklais: Jaučiu, Mergele. Subrendęs Ožiaragis sutars su Vandeniu, Skorpionu, o sėkmingiausia jų sąjunga su Žuvimis.

Vandenis
Kliūtys ir partnerio priešinimasis net pačius pasyviausius šio ženklo atstovus paverčia rafinuotais ir atkakliais. Jaunystėje Vandeniui tinka Dvyniai ir Svarstyklės. Ilgalaikiai santykiai galimi su Mergele, Avinu, Liūtu, o ypač sėkminga sąjunga bus su Jaučiu.

Žuvys
Žuvys - žavingos ir romantiškos, pernelyg svajingos ir dažnai rezga intrigėles pašonėje. Labiausiai tinkantys Zodiako ženklai - Skorpionas, Vėžys, o sėkmingiausiai santykiai susiklosto su Liūtu.

Dalintis
Nuomonės