Skaitykite 5braskės.lt naujienas ir savo išmaniajame telefone. Parsisiųsti programėles: „iPhone“; „Android“. Sekite mūsų naujienas ir Facebooke!

Joe papasakojo, kad motina jį išvarė iš namų Bostone, radusi jo paslėptų kvaišalų. O dabar jis elgetauja Niujorko gatvėse, kartais „uždirbdamas“ iki 150 dolerių (apytikriai 400 litų) per dieną. Šiuos pinigus jis daugiausiai išleidžia kvaišalams, pigiam alui ir kitam alkoholiui, ir dar vaišina moteris baruose.

Joe teigia, kad moterys jį parsiveda namo (jo vertinimu, 3–4 per savaitę), ir, jei pasiseka, jis ten praleidžia po kelias dienas: maudosi duše, skalbia drabužius. Vaikinas teigia, kad nėra labai išrankus, jei tik yra galimybė, ja visada pasinaudoja. O kai nenakvoja pas moteris, Joe renkasi šaligatvio prieglobstį, pasitiesęs kartoną.

„Kadangi šiame mieste yra aštuoni milijonai žmonių, jei nesugebi susirasti su kuo permiegoti, esi nevykėlis“, – sako Joe.

Vaikinas rūpinasi savimi – plaukus pasitepa geliu parduotuvėje, ten pat pasikvėpina, ir pakaitomis dėvi keturis savo „pakankamai gerų“ drabužių komplektus. („Prastų drabužių neturiu“, – paaiškino jis).

„Aš net nelaikau savęs valkata“, – sako Joe. Paklaustas, kas, jo manymu, jis esąs, vaikinas atsako: „Čigonas.“

Paklaustas, ko palinkėtų Amerikos jaunimui, Joe sako: „Niekada netapkite tokiais kaip aš. Niekada.“

Tada jis gana arogantiškai paaiškina: „Jei apsidairysite aplink, pamatysite šimtus tūkstančių benamių, ir tik aš vienintelis iš visų šių Niujorko benamių iš tiesų galėčiau iš to išbristi, jei tik panorėčiau.“

Ar jūsų dėmesį klube ar gatvėje patrauktų toks vyriškis?