Skaitykite 5braskes.lt naujienas ir savo išmaniajame telefone. Parsisiųskite programėles: „iPhone“; „Android“. Sekite mūsų naujienas ir Facebooke!

Kas tas daugiau? Ogi kai ko atsisakyti, kad nei jūs, nei jis neatsidurtumėte kvailoje situacijoje. Kas jus paverčia apgailėtina lovoje? Štai keletas taisyklių, kurių laikosi gudrumu pasižyminti moteris:

Kvailas juokas. Moteris, kuri nuolat kikena, juokiasi sekso metu, vyrui atrodys gana keistai. Jeigu taip darote, jums derėtų susimąstyt apie savo elgesį. Psichologai sako, kad taip moteris stengiasi nuslėpti savo drovumą ir nepatyrimą. Gal 20-metė ir atrodys žaviai, bet nuolat krizenanti 40-metė gali pradanginti visą vyro potenciją.

Naujovių baimė. Bet kokius partnerės pasiūlymus dėl naujos meilės žaidimų vietos, pozos ar žaisliukų vyras dažniausiai sutiks ir priims entuziastingai. Nesibaiminkite, atsipalaiduokite, atsiduokite spontaniškumui  malonumo banga nuneš jus abu.

Pasyvumas. Pasyvi mylimoji retai jaudina vyrą. Jis nesuvokia, kodėl visuomet privalo rodyti iniciatyvą. Nebūkite nuoboda  pakrutinkite ir jūs užpakaliuką.

Ramybė ir tyla. Tylinti, neaimanuojanti, neaikčiojanti moteris vyrui atrodys lyg negyvėlė. Nebūtina mostaguoti rankomis ir kriokti, kad dužtų langų stiklai, tačiau seksualūs garsai ir gyvastis lovoje bus reikšmingas patenkintos moters ženklas vyrui.

Drovumas. Ideali meilužė nebus drovi, sumišusi ir sutrikusi. Ji drąsiai apsinuogina, nebijo mylėtis prie šviesos, nesigėdija savo kūno ir godžiai žiūri į savo mylimąjį. Tikra begėdė!

Nuotr. Shutterstock

Nesidalijimas norais. Jei nepasakojate vyrui apie savo troškimus, seksualines fantazijas, tai kaip galite tikėtis supratimo „iš pusės žodžio" ar žvilgsnio? Išsakykite savo norus, net pačius keisčiausius ir beprotiškiausius. Juk vyras  artimiausias žmogus, jūsų meilužis  su kuo dar jums kalbėti apie kūniškus malonumus, jei ne su juo?

Pati nežinote, ko norite. Jei jūsų seksualinė patirtis menka, tai galite ir nežinoti, ko tikėtis iš partnerio, kad jums būtų gera ir malonu. Patarimas vienas  kalbėtis ir eksperimentuoti.

Per daug mąstote. Visas įkyrias mintis palikite už miegamojo durų. Kai esate lovoje, jus valdo tik du jausmai  norite pailsėti arba norite pasimylėti (ir tada jau pailsėti). Atjunkite smegenis.

Nepuoselėjate savo vyro jausmų. Jei vaikštote po namus su pižama, puošta beždžionėlėmis, nedepiliuojate kojų nei bikinio zonos, vadinasi, jums nelabai ir rūpi noras patikti vyrui, jį jaudinti. Vyrą žavi vaizdiniai. Kad ir koks nuostabus būtų jūsų kūnas, tačiau neprižiūrėtas jis kažin ar kels geidulį.