Nepašalinti plaukeliai

Šiais laikais depiliacija yra lyg ir savaime suprantamas dalykas. Moterys šalina ne tik kojų, bikinio zonos, bet ir rankų plaukelius, net ir veido. Tačiau socialiniuose tinkluose netrūksta fotografijų, kur garsenybės drąsiai demonstruoja apžėlusias kojas ar pažastis, taip neva kovodamos už moterų teises. Vis dėlto paplūdimys nėra tinkama vieta feminizmo proveržiams. Jeigu patingėjote nusidepiliuoti kojas ar pažastis, čia geriau nesirodyti ar bent prisidengti. Akivaizdų plaukuotumą Palangos paplūdimy kalbinti vyrai įvardino kaip vieną labiausiai atstumiančių moterų grožio klaidų.

Shutterstock nuotr.

Per didelis kiekis makiažo

Be abejonės visos norime atrodyti gražiai, kad ir kur būtume. Visgi intensyvus makiažas paplūdimyje liks nesupratastas. Visų pirma, degindamasi su makiažu kenksite veido odai, antra - paplūdimyje makiažas ilgai neišsilaikys, nes paprasčiausiai nuo karščio pradės tirpti ir jūsų tikrai nepuoš, o trečia - vakarinis makiažas pajūry atrodys tiesiog juokingai. Jei norisi paryškinti bruožus, pakanka sutvarkyti antakius, nudažyti blakstienas, o lūpas brūkštelėti natūralaus atspalvio blizgiu ar vazelinu. Eidama pagulėti paplūdimy, pamirškite veido kontūravimą, gausų pudros sluoksnį, intensyvius šešėlius ir ryškių spalvų lūpų dažus.

Shutterstock nuotr.

Neprižiūrėtos pėdos

Manote vyrai žvilgčioja tik į jūsų figūras? Anaiptol! Pajūry vaikštome basomis, tad natūralu, kad pėdos krinta į akis, lengva pastebėti neprižiūrėtas pėdutes: nesutvarkyti nagai, oda sudiržusi, kulnai suskilinėję ir išsausėję. Prieš keliaudama į paplūdimį būtinai pasirūpinkite pėdomis. Juk pedikiūrui tereikia 15 minučių. Pripilkite vonelę šilto vandens, įmeskite saujelę vonios druskos, pamirkykite pėdas, pemza nušveiskite kulnus ir sutvarkykite nagus. Tuomet pėdas nusausinkite ir būtinai patepkite drėkinamuoju kremu.

Shutterstock nuotr.

Nusilupęs nagų lakas

Jeigu pasirūpinote pedikiūru, nepamirškite ir manikiūro. Apsilaupęs nagų lakas signalizuoja apie moters apsileidimą, o tai netraukia nei vieno vyro. Jei neturite pakankamai laiko iš naujo persilakuoti nagų nuo iki, lako valikliu sudrėkinta vatele brūkštelėkite ties nusilaupiusiomis vietomis ir iš naujo užlakuokite tik nagų galiukus. Be abejo puikus išsigelbėjimas ir ypač greitai džiūvantis nagų lakas.

Shutterstock nuotr.