Visada sau drausdavau artintis prie nugludintų gražuoliukų. Kažkaip intuityviai tikėjau (ir tebetikiu), kad jie atneša į gyvenimą ne laimės ir ramybės , o dar daugiau sumaišties. Gražus vyras - vaikščiojanti problema. Ir ne tik dėl to, kad aš esu pavydi.

Gražūs vyrai, kaip ir gražios moterys, ne itin investuoja į protą, savišvietą. Jiems dažnai sekasi vien dėl to, kad jie turi puikią išvaizdą. O jei dar apdovanoti oratoriniais sugebėjimais... Taigi visas dėmesys kompanijoje garantuotai sminga į šitą povą, skleidžiantį itin aukštas pasitikėjimo savimi vibracijas.

Kodėl santykiai su dailiu vyru gali tapti problema? Pirmiausia, beveik visi gražuoliai yra narcizai ir pamišę dėl savo asmenybės. Antra, dėl jų alpsta dauguma aplinkinių moterų. Ir jei jums į akį krito gražuoliukas, turėtumėte žinoti, kaip galite atkreipti jo dėmesį. Na, jeigu nusprendėte, kad vis dėlto jo norite...

Kaip atkreipti dėmesį?

Žinodamos dailaus vyro savimeilės laipsnį ir įsivaizduodamos moterų, žiūrinčių į jį kačiuko akimis, tuntą, galime permąstyti savo veiksmų planą.

Jei norite patraukti gražuoliuko dėmesį, turite išsiskirti iš kitų jo gerbėjų - dailiosios lyties atstovių.

Psichologai teigia, kad šiuo atveju geriausia veikia tokia taktika: nebūkite jo garbintoja Nr. 9, geriau tapkite drauge Nr. 1. Šalia jūsų vyras jausis patogiai, galės atsipalaiduoti ir būti savimi, o tai taip vertinga, jog jis ims ilgėtis jūsų draugijos. Jūs tapsite jam svarbiu žmogumi. Tik būdama drauge, nevirskite supratinga psichologe ar rūpestinga mama, nes kitaip jis niekuomet jumyse neišvys moters. Būkite elegantiška, stilinga, mokanti juokauti, ir labai didelė galimybė, kad tapsite jam vienintele reikalinga moterimi. Ta moterimi, kuri išklausys, supras ir visuomet palaikys.

Kiti specialistai teigia, kad yra du būdai į gražaus vyro širdį. Pirmas - kai visos moterys tik alpsta ir blizgina akis į gražuoliuką, demonstruoti visišką abejingumą jo atžvilgiu.
Antras - ypač originalus, ekstravagantiškas jūsų įvaizdis. Plunksnų sijonas ar tamsiai violetinės lūpos gali būti pats tas. Gražus vyras norės lygiavertės draugijos.
Trečias variantas - jūsų poroje užteks jo poviškumo ir grožio. Jis gali kaip tik įsimylėti pilką pelytę, tačiau labai šiltą ir supratingą moterį.

Santykiai su narcizu

Kokie jus bus? Sudėtingi. Jei esate dramų mėgėja, jei toks santykių modelis jums tinka, galite mėginti laimę. Psichologai teigia, kad gražūs vyrai nesugeba vertinti ir puoselėti rimtų santykių.

Dauguma gražuolių - lepūnėliai, išpaikinti moterų dėmesio ir per daug savimi pasitikintys berniukai. Tušti ir manantys, kad jais jau turi moterys žavėtis vien dėl to, kad jie yra tokie tobuli gamtos kūriniai. Be to, dauguma glamūrinių vyrų į moteris žiūri kaip į malonumų bei linksmybių šaltinį, kartais netgi - kaip į bankomatą ar kitų gėrybių garantą.

Dar vienas neišvengiamas gražaus vyro palydovas - jo mama, visaip šokinėjanti aplink sūnelį. Būtent ji popina gražų vyrą, o vėliau netgi tampa pačia šlykščiausia anyta. O vyras, beje, mamą dievina. Taigi jei tekėsite už gražaus vyro, greičiausiai neišvengiamai susituoksite ir su jo mama.

Be to, aplink gražų vyrą visuomet sukiojasi spiečius darbininkių - moterų, žūtbūt trokštančių užvaldyti šį gardų kąsnelį (bent joms taip atrodo, kad gardų). Jos, tiesą sakant, galvoja, kad vyro ir moters draugystė yra neįmanoma. Taigi jūs joms atrodysite tik dar viena konkurentė. Tai nėra itin maloni situacija, net jei jūs ir gražuoliukas vienas kitu pasitikite.

Beje, pasitikėjimo, draugiškumo ir saugumo atmosferą kurti ir palaikyti teks būtent jums. Nes gražuolis į santykius žiūri gana paviršutiniškai.

Psichologai skiria tris gražuolių tipus:

Jis itin išraiškingas narcizas, visiškai save įsimylėjęs.

Jis gėdijasi savo grožio, ir tas vidinis nepasitikėjimas, neužtikrintumas nesukuria harmonijos jo gyvenime.

Jis yra toks kaip Jamesas Bondas, todėl gal ir verta dėl tokio vyro pasistengti. Bet - jei jis toks jau kietas, tegu pats jūsų siekia, ar ne?

Bet jeigu jai taip nutiko, kad pamilote gražų vyrą, tai įsidėmėkite vieną dalyką - gražūs žmonės labai dažnai ilgisi artumo bei šilumos. Ko jiems labiausiai trūksta? Jausmo, kad yra mylimi. Ne už išorę, ne už manieras, o už tai, kas jis toks yra.

Žodžiu, kelių į gražaus vyro širdį daug, bet žaidimu, flirtu galima tik pradėti pažintį. O jei norite rimtų santykių, žaisdamos tuštybės mugę gražuolio neužlaikysite. Ir jis ilgėsis kitokių santykių, ir jūs. Taigi belieka vienintelis kelias - nuoširdumas ir meilė. Visa tai galioja, jei užtaikėte ant vertinančio rimtus santykius vyro... Jei ne, tai abu galite turėti dar vieną gyvenimo pamoką, o tai nėra taip jau blogai!