Nusivalykite makiažą ir rūpinkitės oda. E. Longoria per savaitę tenka dalyvauti ne vienoje fotosesijoje, vakarėlyje, filmavime, tad makiažas – nuolatinė jos palyda. Aktorė sako, kad po darbų pirmiausia nusivalo makiažą, niekuomet neina miegoti pasidažiusi, kad ir kaip išvargusi būtų. Kiekvieną dieną veidą ir dekoltė sritį ji tepa drėkinamuoju kremu, odos priežiūros priemonėmis, turinčiomis vitamino C, visuomet naudoja ir lūpų balzamą.

Eva Longoria

Nepriekaištingas makiažas = tobulai išsklaidytos spalvos. Šešėliai, skaistalai, kontūravimo priemonės – visa turi būti nepriekaištingai išsklaidyta, spalvos tolygiai pereiti iš vienos į kitą, kad neliktų aštrių ribų. Tuomet makiažas atrodo natūraliau ir kokybiškiau. E. Longoria atskleidžia, kad kartais jos vizažistė naudoja 6–7 atspalvių šešėlius, tiek prireikia, kad juos suliejus būtų sukurtas idealus žvilgsnis.

Eva Longoria

Išraiškingo ir paslaptingo žvilgsnio esmė – tobulos blakstienos. Tokias galite susikurti tepdamos kelis sluoksnius blakstienų tušo, Evos mėgstamiausi „L'Oreal Paris“ tušai. Taip pat vakarėliui tiks ir priklijuojamos dirbtinės blakstienos, kurios sukurs dar ilgesnių, tankesnių ir sodresnių blakstienų efektą, tuomet kerintis žvilgsnis garantuotas!

Žurnalas „Allure“ Evos pasiteiravo, kas jai artimiau – glamūriškas ar natūraliai atrodantis makiažas? E. Longoria teigia, jog jai artimesnis natūralus tarytum nematomas makiažas, kai nepriekaištingai sutvarkyta oda, šiek tiek paryškintos akys ir skruostai. Tačiau iškilmingomis progomis gražuolė neatsisako ir glamūru tviskančio makiažo, pavyzdžiui, paslaptingo padūmavusio žvilgsnio, būtent tokiu aktorė žavėjo Kanų kino festivalyje.

Eva Longoria. Nagų lakas "Scarlet Vamp", lūpų dažai "Color Riche", vokų šešėliai "Marron Glace", akių pieštukas "Infallible Eye Liner" (L'Oreal Paris")

Viena svarbiausių moters puošmenų – prižiūrėti plaukai. Savo tamsioms garbanoms Eva negaili laiko: reguliariai atgaivina spalvą kiek įmanoma mažiau kenksmingais dažais, maitina natūraliomis kaukėmis, naudoja šampūnus ir kondicionierius be sulfatų. Taip pat visuomet naudoja plaukų priežiūros priemones, apsaugančias nuo karštos temperatūros, juk per savaitę tenka ne kartą sėstis į plaukų stilisto kėdę, kad šis suformuotų idealią šukuoseną.

Eva Longoria