Mirksniukai, šypsenėlės, bučinukai, komplimentai – daugelis merginų panašiais būdais bando patraukti patinkančio vaikino dėmesį. Tačiau ar to pakanka?

Pateikiame jums pagrindines taisykles, kurių nevalia pamiršti bendraujant virtualiose pažinčių svetainėse. Vadovaudamasi jomis išvengsite nereikalingų klausimų, lengviau išsiaiškinsite, ar vaikinas jums patinka ir galėsite jaustis saugi susitikdama pirmąjį kartą.

Nuspręskite, kokio partnerio ieškote

Prieš leidžiantis į virtualių pažinčių pasaulį, reikia apsispręsti, ko ieškote, ir tai pažymėti anketoje. Turėtumėte kuo tiksliau aprašyti požymius vyro, kuris jums būtų įdomus. Apsvarstykite, kokie turėtų būti jums patinkančiojo interesai, karjeros tikslai, pomėgiai ir t.t. Nepamirškite, kad jūs stengiatės rasti žmogų, kuris jums tiktų ir patiktų, su kuriuo galėtumėte pasidalinti savo svajonėmis ir gyvenimo būdu.

Koks jūsų gyvenimo ritmas?

Dauguma naršančiųjų pažinčių svetainėse pamiršta apie gyvenimo būdo suderinamumą, nes virtualioje erdvėje tai sunkiai patikrinama. Gyvenimo ritmo suderinamumas ar supratimas yra svarbūs veiksniai, siekiant išvengti konfliktų ir priešiškumo. Taigi labai svarbu išsiaiškinti, ar jūs abu esate itin veiklios asmenybės, ar mėgstantys neskubėti ir gyvenimu džiaugtis pamažu. Tai galite patikrinti ir pagal tai, kokiu paros metu jis atrašo, ar pradingsta savaitgaliais ir t.t.

Žinokite, kokių santykių siekiate

Kai randate partnerį, vienas iš pagrindinių klausimų, kurį turite užduoti sau - „Kokių santykių norite?". Ar norite romantiškų pasimatymų? Ar neįpareigojančių seksualinių nuotykių? Didžiausia virtualių pažinčių nauda ta, kad išsiaiškinti tai galite dar prieš susitikdami. Būtinai pasinaudokite šia galimybe ir aptarkite judviejų interesus dar iki pirmojo susitikimo, kad netektų nusivilti.

Užduokite daug klausimų

Siekiant rasti tinkamą partnerį, būtina užduoti tikslingus klausimus. Iš pradžių pasidomėkite, ką jis veikia gyvenime, kokią vietą jo gyvenime užima darbas, kokie jo interesai ieškant moters pažinčių svetainėje, kuo domisi.

Leiskite paprastesniems jūsų klausimams lėtai peraugti į svarbesnius, pavyzdžiui, paklauskite apie gyvenimo tikslus, įsitikinimus, ar jis turi vaikų ir t.t. Jeigu virtualiai neužduosite jums rūpimų klausimų, galite skaudžiai nusivilti pirmojo pasimatymo metu. Be to, bendraujant akis į akį, gali būti nedrąsu kalbėti apie kai kurias gyvenimo temas.

Neapipilkite informacija per greitai

Virtualus bendravimas yra fantastiška galimybė užduoti visus klausimus, kurie jums yra svarbūs, prieš susitinkant su pašnekovu. Tačiau negalima per greitai atskleisti daug informacijos apie save. Bendraukite palengva, stenkitės išpešti daugiau informacijos apie jį. Jokiais būdais per greitai neišklokite visos savo gyvenimo istorijos. Turite išlaikyti jo susidomėjimą savimi ir palengva bendraujant nuspręsti, ar vyras jums įdomus. Tik tuomet galite atskleisti daugiau savo gyvenimo detalių. Būkite atsargi: kol neįsitikinote, kad jis tikrai rimtas žmogus, su kuriuo norėtumėte susitikinėti, neatskleiskite savo gyvenamosios vietos adreso ar darbovietės pavadinimo.

Neaptarinėkite ankstesnių santykių

Negalima per anksti pradėti kalbėti apie savo buvusius vaikinus. Jei nusprendėte pradėti naujus santykius, tai pačioje bendravimo pradžioje verčiau neaptarinėkite savo buvusiųjų. Negalima pradėti pažinties su nauju vaikinu, aiškinant, kodėl iširo ankstesni santykiai, ką buvęs blogai darė ir t.t. Tai gali atbaidyti ir pati puikiausią vyruką, nes jis pajus pernelyg intensyvų spaudimą.

Atsakingai rinkitės pirmojo pasimatymo vietą 

Jeigu manote, kad jūsų virtualiam bendravimui metas persikelti į realybę, pirmąjį pasimatymą aptarkite žinutėmis. Kartu nuspręskite, kur ir kada susitinkate. Neskubėkite jam atskleisti savo namų adreso, jei jis siūlosi jus paimti iš taško A ir nuvežti iki taško B. Verčiau susitikite mieste: pasirinkite neutralią vietą, kur būtų ir pašalinių žmonių. Saugumas gėdos nedaro.

Būkite sąžininga pati sau ir jam

Neskubėkite bėgti į pasimatymą su pirmuoju parašiusiu vaikinu. Pabendraukite su keliais pašnekovais ir nuspręskite, kuris jums tikrai įdomus. Ir nesuteikite nereikalingų vilčių tiems, kurie jums nepatinka. Jei jūs suprantate, kad šis asmuo yra ne jums, mandagiai, bet aiškiai tai pasakykite.