Moteris pasakoja, kaip sąrėmių metu ji jautėsi išsekusi, bejėgė ir pasimetusi. Tą akimirką ji nusprendė patenkinti save ranka...

Daugelį toks pareiškimas gali sukrėsti. Nes tokiomis temomis didžioji visuomenės dalis nėra pratusi kalbėtis. Tačiau menininkė tvirtina, kad klitorio stimuliavimas malšina gimdymo skausmus. Tai ir buvo viena iš priežasčių, kodėl ji nusprendė pasidalinti savo istorija.

Pirmasis fotografės gimdymas, kurio metu ji nesimasturbavo, truko 45 valandas. Antrasis, kai ji tenkino save, užtruko 6 valandas.

Pasak jos, gimdyti be skausmų galima ir be vaistų pagalbos. Tereikia gimdymo metu pajusti orgazmą.

Savo antrosios atžalos A. Gallo susilaukė be medicininių intervencijų. Pirmasis fotografės gimdymas, kurio metu ji nesimasturbavo, truko 45 valandas. Antrasis, kai ji tenkino save ranka, užtruko vos 6 valandas ir buvo neskausmingas.

Moteris noriai dalinasi savo istorija ir pataria kitoms gimdyvėms taip pat nebijoti tenkinti save.

„Gimdymas ir seksas veikia taip pat. Hormonai, pojūčiai, pakitusi smegenų veikla ir visi receptoriai... Viskas taip stipriai susipynę. Mūsų vulvos susitraukinėja, kraujas plūsteli į dubens sritį, mes dejuojame, giliai kvėpuojame, prakaituojame. Jaučiame ypatingus jausmus šventoje intymioje erdvėje, - pasakoja A. Gallo. - Moterys visame pasaulyje patiria orgazminį gimdymą. Norėjau pati tuo įsitikinti!“

Masturbacija padėjo man ištverti skausmus. Klitorio stimuliacija veikė kaip geriausi nuskausminamieji.

Pasak jos, antrasis kūdikio gimimas sukėlė daug stipresnių pojūčių nei pirmagimis.

„Sąrėmiai buvo intensyvūs. Jausmingi. Galingi. Trankė kaip elektra. Labai ryškiai pamenu vieną momentą. Kai kaklelis buvo beveik atsivėręs, pasijutau neįtikėtinai trapi, beviltiška ir priblokšta. Vyras pasiūlė man pasimylėti. Ir nors aš to padaryti negalėjau, jis tiesiog perskaitė mano mintis. Masturbacija padėjo man ištverti skausmus. Klitorio stimuliacija veikė kaip geriausi nuskausminamieji. Taip pat, kaip ir gydančios mano vyro rankos ir jo rūpestis, kuris man taip pat be galo padėjo“, - pasakojo moteris.

Orgazminio gimdymo pradininkė Debra Pascali-Bonaro pabrėžia, kad daugelyje kultūrų gimdymas siejamas tik su skausmu, o ne malonumu. Todėl šiuo faktu daugelis bjaurisi ir netoleruoja.

Tačiau tos, kurios gimdydamos išbandė spenelių, makšties, klitorio stimuliaciją, bučinius, intymumą, švelnumą, žino, kad visa tai tampa labai naudingais hormonų sąjungininkais.