Viena didžiausių pasaulyje rankdarbių internetinė svetainė etsy.com, kurioje žmonės siūlo ir pardavinėja savo kūrinius, sulaukė ir vartotojos iš Gruzijos Olgos Isaevos.

Kaip prisistato moteris, jos aistra – nėrimas vąšeliu. Olgos tikslas – kurti vienetinius modelius, kokių negalėtum rasti niekur kitur.

Tačiau kūryba yra viena, o kita – jos populiarinimas. Olga nertus maudymosi kostiumėlius demonstruoja pati, labai nuoširdžiai nurodydama, kad jos kurti maudymykai skirti moteriai, kurios apimtys yra 114-100-120 cm. Tačiau, jeigu užsisakysite, ji mielai nuners norimą bikinį pagal jūsų figūros išmatavimus. Kaina - 30-50 JAV dolerių (76-127 litų). Išties nebrangiai. Rankų darbas!

Etsy.com ekrano nuotr.

Šiaip nerti maudymosi kostiumėliai yra dabar ant bangos, tačiau jie daugiau skirti ne vandens malonumams, o kaitinimuisi saulėje. Tada galima juos vadinti saulinukais ar smėlinukais...

Kaip jums Olgos darbai ir drąsa, kuri kartais prasiveržia per kiauraraščius bikinius? Ar keliame nykštį už moterį su talentu ir be kompleksų?