Augaliniai preparatai veikia kur kas švelniau ir efektyviau, nei kai kurie cheminiai preparatai, kuriuos paskiria gydytojai. Norėtumėte sužinoti, kaip atnaujinti ir paaštrinti geismą, padidinti seksualumą ar pažadinti lytinį potraukį naudojant geismą sužadinantį maistą ir augalus, vadinamus afrodiziakais? Dalinamės produktų, skatinančių lytinį potraukį, meniu.

Migdolas - riešutų karalius. Per amžių amžius, norėdami išsaugoti seksualines galias, jį naudojo indai, arabai ir kinai. Ajurveda, klasikinis indų mokslas apie sveikatą, pažymi, kad migdolai - puikus maistas smegenims, geismą žadinanti priemonė.

Artišokas - tai puikus maistas. Artišokus labai vertina prancūzai. Jų nuomone, artišokai "sušildo" lytinius organus. Valgomi tik žali apatiniai lapai, o visa kita išmetama. Artišokai, farširuoti marinuotomis krevetėmis, - geidulingas maistas, suteikiantis nepamirštamų pojūčių.

Šparagas - savo forma šparagas primena falą. Jame gausu asparagino - žinomo diuretiko, kuris skatina šlapimtakių veiklą. Kadangi šparaguose gausu vitamino A, fosforo, kalcio ir kalio, jie teisėtai priskiriami geismą sužadinantiems produktams.

Avokadai - ant medžio kabantys vaisiai panašūs į vyrų sėklides. Avokadas yra maistingas vaisius, kuriame gausu baltymų, vitamino A, kalio ir nepakeičiamųjų riebiųjų rūgščių. Geismą didinantis poveikis žinomas jau seniai. Šie vaisiai buvo tiekiami Liudvikui XIV, kuris buvo lytiškai nepajėgus.

Bananai - dėl falą primenančios formos bananas visada buvo daugybės anekdotų herojus. Ajurveda bananus priskiria "uždegančiam" maistui. Štai vienas bananų patiekalas, sužadinantis aistrą: pertepkite juos kariu ir sviestu su graikiškais riešutais. Šis patiekalas, suvalgytas ryte, padidins jūsų seksualinį apetitą visai dienai.

Datulės - pats saldžiausias vaisius žemėje. Anot Ajurvedos, datulės valo kraują ir didina spermos kiekį. Jose esantis cukrus naudingas ilgai trunkančiam seksui. Turbūt dėl šios priežasties datulės priskiriamos geidulingam maistui.

Kiaušiniai - tai baltyminiai produktai, kuriuos per amžius naudojo kaip seksualinius stimuliatorius. Juos valgė Kazanova prieš meilės nuotykius. Iš kiaušinių galima pagaminti daugybę skanių patiekalų. Tik stenkitės nusipirkti šviežius kiaušinius.

Medus - vadinamas dievų maistu. Jį ypatingai vertina už poveikį lytiniam gyvenimui. Medus - pats geriausias seksualinės energijos atkūrėjas. Galima valgyti tik natūralų, nešildytą ir neperkoštą medų, kuris išlaikęs visą savo skonį.

Mangas - Ajurvedoje minimas kaip lengvai virškinamas, suteikiantis jėgų ir sužadinantis vaisius. Mangas panašus į sėklides, o tai skatina vaizduotę ir geismą.

Sezamo sėklos - labai maistingos. Jose gausu vitamino E ir dėl šios priežasties jas vadina vyrų maistu. Indijoje manoma, kad sezamas prailgina gyvenimą. Norint padidinti seksualinį aktyvumą, reikėtų naudoti aliejų su medumi.

Petražolės ir salierai - taip pat naudojami kaip geismą didinančios priemonės. Drąsiai dėkite šviežias žoles į salotas. Jos ne tik naudingos, bet ir valgiams suteikia aštrų prieskonį. Namų sąlygomis galima pasigaminti sulčių, kurias reikia gerti po 2 šaukštelius 3 kartus per dieną.