1. Naikina utėles
Prieš keletą metų Austėja iš darželio parsinešė utėlių. Išbandžiau visus produktus, kuriuos man galėjo pasiūlyti vietinės vaistinės, tačiau nei vienas jų nepadėjo. Bijodama, kad išnaikinsiu daugiau smegenų ląstelių nei utėlių, vaikui daugiau nebetepiau nuodingųjų chemikalų ant galvos ir išbandžiau majonezą. Tai saugus būdas, padedantis išnaikinti utėles – ir jis veikia! Įmasažuokite majonezą į savo plaukus ir prieš eidama miegoti uždenkite juos dušo kepurėle. Ryte galvą išsiplaukite ir geromis šukomis iššukuokite negyvus kiaušinėlius. Jei reikės, procedūrą galite pakartoti po 7 – 10 dienų.

2. Pataiso medinių baldų įtrūkimus
Nedidelius medinių baldų įtrūkimus užpildykite majonezu, tada sulyginkite paviršių, nubraukdama majonezo perteklių. Palikite majonezą keletui dienų, kad jis išleistų aliejus ir baltymus, kurie privers medį išbrinkti ir sutrauks įtrūkimą taip, kad jis pasidarys beveik nematomas!

3. Pašalina lipnius klijus
Norite atsikratyti lipnių kainų lipdukų arba klijų juostos likučių nuo stiklo taros, veidrodžių, stiklo ar panašių dalykėlių? Pasinaudokite majonezu! Patrinkite lipnią vietą majonezu, nuvalykite audiniu ir džiaukitės švariu, lygiu paviršiumi.

4. Pamaitinkite savo plaukus
Po operacijos „Utėlės“, pastebėjau, kaip suminkštėjo Austėjos plaukai! Įmasažuokite majonezą į savo plaukus ir užsidėkite dušo kepurėlę. Šiek tiek palaikykite ir po to išplaukite. Majonezas sudrėkins jūsų plaukus ir privers juos nuostabiai blizgėti! Šią kaukę naudoja viena mėgiamiausių mano aktorių – Julia Roberts.

5. Sumažiną skausmą nuo nudegimo saulėje
Jei jūs panaši į mane, vadinasi, mėgaujatės saulės voniomis per ilgai ir tada tenka susidurti su skausmingais rezultatais. Jei nebeturite alijošiaus, švelniai įtrinkite majonezą į saulės iškankintą odą ir pajusite kaip jis akimirksniu sudrėkins bei atvėsins jūsų odą.

6. Pasidarykite veido procedūrą
Nuvalykite visas negyvas odos ląsteles ir pajuskite kokia lygi bei švari jūsų oda. Ištepkite majonezą ant savo veido ir palaikykite apie 20 minučių. Nuvalykite majonezą ir nuplaukite veidą su vandeniu, o tada mėgaukitės rezultatais.

7. Nuvalykite pianino klavišus
Jei dėl dažno grojimo jūsų pianino klavišai atrodo nebe tokie balti kaip kadaise, majonezas gali padėti jums gražinti jiems gražiausią dramblio kaulo baltumą. Ant drėgno audinio užtepkite šiek tiek majonezo ir patrinkite kiekvieną pianino klavišą, pašalindama bet kokius gelsvus likučius.

8. Sustiprinkite savo nagus
Ar jūsų nagai nuolat lūžinėja ir skilinėja? Paprastas ir nebrangus būdas sustiprinti juos – penkioms minutėms ant kiekvieno nago užtepkite majonezo, o po to nuplaukite juos šiltu vandeniu. Tai padės sumažinti ir šerpetojimą.

9. Pašalina pieštukų žymes
Ar vaikai gadina jūsų medines grindis su spalvotais pieštukais ir kreidutėmis? Užtepkite šiek tiek majonezo ant pieštukų žymių ir leiskite jam keletą minučių įsigerti. Nuvalykite žymes su drėgnu audiniu.

10. Priverčia jūsų augalų lapus spindėti
Augalai atrodo pilkšvi? Norėtumėte, kad jie spindėtų taip, kaip spindėjo, kai juos tik nusipirkote? Norite švaraus ir spindinčio vaizdelio, kuris išsilaikytų kelias savaites ar net gi mėnesius? Čiupkite šiek tiek majonezo ir patrinkite kiekvieną lapą su popieriniu rankšluosčiu – taip pasieksite spindėjimą, kurį profesionalūs floristai sukuria savo augalams.