Kupranugario pėda vadinamas efektas, kuris susidaro, kai kelnės įsiręžia ir išryškina tarpvietę Dažniausiai tokią aprangos nesėkmę sukelia itin apsitempę (neretai per maži) arba elastingi drabužiai.

Vida Press nuotr.

Vida Press nuotr.

Vida Press nuotr.

Šis aprangos netyčiukas ne kartą yra sugadinęs daugybės garsenybių įvaizdį. Ypač nukenčia dalyvaujančios svarbiose apdovanojimų ceremonijose.

Vida Press nuotr.

Pasimokiusios iš savo klaidų įžymybės vengia įdomesnės vakarinės aprangos, pavyzdžiui, kombinezonų. Toks drabužis yra vienas pavojingiausių, kai kalbama apie tarpkojo išryškėjimą. Taip pat į rizikingiausių sąrašą galima įtraukti kelnes aukštintu liemeniu, šviesių spalvų drabužius, tampres, šortus, dirbtinę odą.

Vida Press nuotr.

Vida Press nuotr.

Vida Press nuotr.

Keli būdai, kaip galite išvengti kupranugario pėdos efekto:

Rinkitės tinkamo dydžio drabužius, kad šie nebūtų įsiręžę.

Netraukite kelnių (šortų, džinsų ir kt.) kuo aukščiau. Kuo labiau tempsite, tuo didesnė tikimybė įgauti kupranugario pėdutę.

Atkreipkite dėmesį, didesnė tikimybė, kad tarpkojis išryškės, jei vilkėsite kelnes / džinsus aukštintu liemeniu, kombinezoną, itin trumpus šortus. Venkite šių drabužių.

Tamsesnių spalvų drabužiai mažiau akcentuoja tarpkojį nei šviesių. Pavojingiausi variantai - balta spalva ir kūno atspalvis. Šis patarimas galioja ir renkantis maudymosi kostiumėlį ar bikinio kelnaites.

Rinkitės tik kokybiško audinio tampres. Kadangi tai tamprus, kūno linkius apspaudžiantis drabužis, jis nori nenori vistiek glaudžiai priglus prie tarpkojo. Kokybiškas audinys neįsiręš, o štai prastas kaipmat išryškins kupranugario pėdelę.

Svarbu mūvėti tinkamus apatinius. Jei kelnaitės tarpkojyje bus tvirtintos keliomis siūlėmis, galėsite jaustis saugiai - aprangos nesėkmės nepatirsite. Tačiau kelnaičių su juostele ar siūtų iš nėrinių nerekomenduojame.

Sutvirtinti kelnaičių tarpkojį galite priklijuodamos higieninį įklotą. Net ir plonesnis apsaugos nuo audinio įslinkimo į tarpvietę.