Tenka pripažinti, kad šiuos kriterijus atitinka tik nedaugelis laimingųjų, kurioms motina gamta nieko nepagailėjo. Garsenybės, neatitinkančios visuomenės primestų normų, rikiuojasi prie plastikos chirurgų kabinetų. Ar ilgai įmanoma išsaugoti jaunystę dirbtinėmis priemonėmis?

52 metų aktorės Demi Moore pavyzdys rodo, kad natūralių senatvės procesų sustabdyti neįmanoma. Jei svajojate nubraukti kelis metus – jums pavyks (aišku, už tai reikės pakloti nemenkas sumas pinigų). Tačiau senatvė jus anksčiau ar vėliau pasivys, ir susitaikyti su savo kūno pokyčiais bus dar sunkiau. 

Neseniai rašėme apie tai, kad užsienio žiniasklaidoje pasirodė Demi Moore nuotraukos, kuriose moters veidas atrodo lyg staiga suglebęs, patinęs ir netekęs anksčiau turėtų formų. Tuo metu kalbėta, kad gražiosios aktorės išvaizdą galėjo paveikti psichologinis stresas, kurį ji patyrė dėl neseniai įvykusios nelaimės jos namuose, kai buvo rastas jauno vaikino lavonas. Kita vertus, komentatoriai netruko pateikti savo verdiktą  daugelis mano, kad į šeštą dešimtmetį įkopusi moteris tiesiog nebesidaro plastinių operacijų. 

Nuotr. Vida Press

Demi Moore yra viena tų Holivudo garsenybių, kuri ne kartą viešai pripažino, kad nesibaimina gultis po plastikos chirurgo skalpeliu. Vienas garsus amerikiečių plastikos chirurgas yra prasitaręs, kad pažvelgus į Demi Moore matosi, jog jai buvo atliktos miniliftingo procedūros, pilvo korekcijos, įdėti krūtų implantai, atlikta vokų pakėlimo operacija, aplink akis ir kitose veido vietose daug kartų leistas botoksas, kolagenas ir hialurono rūgštis. Jis tvirtino, kad plika akimi matosi, jog koreguotos ir rankos, ir kojos (ypač keliai). 

Neseniai pasirodžiusiose nuotraukose matyti, kad garsios moters kūnas nebepriima plastinių operacijų (arba jų tiesiog nebegalima daryti), nes viskas pradėjo glebti, raukšlės ryškėti. Demi Moore atrodo labai išsekusi, per daug liekna ir per anksti pasenusi. Ar gali būti, kad visų plastinių operacijų mėgėjų laukia toks likimas?

Nuotr. Vida Press

Nuotr. Vida Press