Marginimai

Šįmet atkreipkite dėmesį į grafinius raštus  jie patys madingiausi. Nesitraukia iš tendencijų ir tapybiškos dėmės bei abstrakcijos, o rudens topas - langeliai. Juodai balti drabužiai puikiai dera prie ryškiaspalvių, net ir intensyvus juodai baltas raštas gali atsverti ir nuraminti raudoną švarką arba mėlynas kelnes. Kurdama darbinį įvaizdį drąsiai papildykite jį juodai baltai margintais drbužiais, suteiksiančiais klasikiniam stiliui modernumo.

Marškiniai ir palaidinės "Lindex", gamintojo nuotr.

Faktūros

Juodi ir balti drabužiai atrodys originaliau, jei turės ryškią faktūrą. Pavyzdžiui, baltas storų siūlų pynėmis išraizgytas megztinis arba juodas verstos odos sijonas. Pasižvalgykite akį traukainčių paviršių: plunksnų, žvynelių, lakuotos arba matinės odos, kailio, nėrinių.

Megztiniai "Lindex", gamintojo nuotr.

Siluetai

Žaisk drabužių siluetais ir proporcijomis, tačiau išlaikykite harmoniją. Galbūt girdėjai taisyklę, kad jei palaidinė prigludusi, sijonas arba kelnės turėtų būti platesni ir atvirkščiai. Nepamirškite jos, nes vilkėdama plačią palaidinę ir mūvėdama plačias kelnes atrodysi it paskendusi maiše. Įdomių siluetų juodi ir balti drabužiai įvaizdžiui suteikia švaros, aiškumo, tačiau atrodo nekasdieniškai.

Modeliai "Lindex', gamintojo nuotr.

Tendencijos

Pasirūpinkite, kad šį sezoną jūsų spintoje atsidurtų šie balti arba juodi drabužiai: megzta suknelė, pieštuko silueto sijonas, dekoruotas masyviu užtrauktuku, platesnės klasikinės kelnės su kantu.

Drabužiai "Lindex", gamintjojo nuotr.

"Lindex", gamintojo nuotr.

Mados ženklas „Lindex“ pristato 3 ateinančio pavasario–vasaros kolekcijas: „Naujoji klasika“, „Sportiškai“, „Apimtys ir ilgiai“. Jos išsiskiria žaismingumu ir siluetų įvairove, leidžiančia derinti laisvo kritimo rūbus su prigludusiais, patrumpintus su pailgintais. Pagrindinis šių sezonų akcentas – palaidinė ir skirtingi jos modeliai. Nesvarbu, koks jūsų stilius – palaidinė bus bet kurios aprangos pamatas.

„Naujoji klasika“ – tai klasikiniai drabužiai su šiuolaikišku polėkiu, minimalistinio stiliaus, kai svarbūs tik esminiai dalykai. Deriniai ramūs ir tvarkingi, permatomi, pavyzdžiui, palaidinė, vilkima ant moteriškumu dvelkiančio nėriniuoto apatinio rūbo; vyrauja ilgi viršutiniai drabužiai, kombinezonai, taip pat balta spalva nuo galvos iki kojų.

Kolekcija „Sportiškai“ paįvairina kasdienį įvaizdį sportiniais drabužiais. Pagrindiniai elementai – paviršiai ir piešiniai.

„Apimtys ir ilgiai“ – tai kitoniški deriniai, padarantys siluetą įdomesnį, pavyzdžiui, patrumpintos kelnės, skirtingų ilgių palaidinės ar laisvo kritimo apranga. Pagrindiniai elementai: apsiaustas su gobtuvu, platūs drabužiai su mazgais ir sijonkelnės. Vyrauja pilka, smėlio spalvos ir jų neutralūs atspalviai, kurie kartu su skaisčia balta sukuria gaivų įvaizdį! Naujam sezonui ruoškitės jau dabar!