Silikoninės krūtys jau nieko nebestebina. Tai tapo tokiu įprastu reiškiniu kaip griaustinis pavasarį.

Sakoma, ką šou pasaulyje pasiekė Pamela Anderson krūtine, tą patį - Jennifer Lopez savo sėdmenimis. Per paskutinius metus sėdmenys ir pilvas tobulinami vis dažniau. „The brazilian butt lift"- tai sėdmenų padidinimo procedūra po kurios jaunatviški, atsikišę sėdmenys kūnui suteikia juslumo ir geidulio.

Vis prisimenu garsųjį Emilio Velyvio filmą "Zero", kuris prasideda dviejų budulių dialogu.
- Papai, papai... Ką tie papai... Šikna svarbiausia! Yra tokia šikna kai nugara su subine tiesiai sueina, be jokių išlinkimų - tokia šikna yra vokiška nugarinė!

Kuo formos sultingesnės ir tvirtesnės, tuo moteris vyrui atrodo patrauklesnė. Ar dar kyla klausimas, kodėl vyrai varvina seilę, žvelgdami į Jennifer Lopez, Beyonce ar Sofią Vergarą? Išraiškingas užpakaliukas yra tai, ko jie nori!

Na kai vyrų toks požiūris, tai gal ir pateisinamas moterų noras turėti sultingesnius užpakaliukus... Bet, manau, viskam yra ribos.

Garsaus reperio Ice-T žmona Coco Austin (35 m.) išties nusipelnė dėmesio – jos užpakaliukas tikra interneto platybių žvaigždė. Nors šios moters kūno proporcijos akį rėžia nenatūralumu, tačiau vyrų vaizduotę jos formos kaip reikiant įaudrina.

Trokšdama, kad sėdynė būtų pripažinta pačia seksualiausia pasaulyje, jau keletą metų Coco kiekvieną dieną į asmeninį interneto puslapį deda vis naujų savo užpakalio nuotraukų. Coco netgi krūtinę pasididino iki 90DD dydžio, kad tik kuo nors būtų pranašesnė už konkurentes. Nors ji neigia gandus, jog yra įsidėjusi sėdmenų implantus, kritikai nė kiek neabejoja, jog žvaigždutė meluoja.
Moteris nevengia savo užpakaliuko įamžinti ir nuotraukose, kurias noriai viešina. Nors jos vyras nėra patenkintas tokiu žmonos elgesiu, tačiau Coco to visiškai nepaiso.

Ar jums tai gražu? Įvertinkite ir parašykite savo nuomonę komentaruose - mums tikrai smalsu ;)