Lengvai ir greitai pagaminamas desertas pradžiugins kiekvieną smaližių. Jei pritrūkstu cappuccino kavos, naudoju paprastą balintą kavą. Ji taip pat kuo puikiausiai tinka. O pasigaminti šį gardumyną užtruksite vos pusvalandį, todėl užsukus netikėtiems svečiams neteks ilgai suktis virtuvėje.

Biskvitui reikės:
4 kiaušinių,
1 kiaušinio trynio,
75 g cukraus,
1 šaukštelio vanilinio cukraus,
60 g miltų,
20 g kakavos miltelių,
0,5 šaukštelio kepimo miltelių.

Kremui reikės:
250 g maskarponės sūrio,
2 šaukštelių vanilinio cukraus,
1 - 2 šaukštų cukraus pudros,
4 šaukštų cappuccino kavos,
250 ml riebios grietinėlės,
10 šaukštų saldintos cappuccino kavos biskvitui sudrėkinti.

Gaminimas. Pasiruoškite biskvitą. Kiaušinius, trynį, cukrų ir vanilinį cukrų plakite elektriniu plaktuvu apie 5 - 7 minutes, kol masė bus šviesi ir labai puri. Miltus sumaišykite su kakava ir kepimo milteliais, persijokite, suberkite į kiaušinių masę ir kruopščiai išmaišykite.

Tešlą sukrėskite į kepimo popieriumi išklotą 30 x 40 cm dydžio kepimo skardą ir kepti iki 200 laispnių temperatūros įkaitintoje orkaitėje 10 minučių. Iškeptą biskvitą apverskite ant kepimo popieriaus lakšto ir atsargiai nuimkite popierių, ant kurio biskvitas kepė. Ataušinkite.

Ataušusį biskvitą padalinkite į keturias dalis (10 x 30 cm).

Pasigaminkite kremą. Maskarponės sūrį išmaišykite su vaniliniu cukrumi, cukraus pudra ir kava. Grietinėlę išplakite iki standumo ir per kelis kartus įmaišykite į kremą.

Kiekvieną biskvito lakštą sudrėkinkite keliais šaukštais kavos. Visus biskvitus aptepkite lygiomis kremo dalimis ir sudėkite vieną ant kito. Atšaldykite, kad kremas sustingtų.

Skanaus!