Meilės burtų reikėtų griebtis, jei šalia radai tau labai patinkantį žmogų, tačiau nežinai, kaip jį suvilioti. Nesiimk magiškų ritualų, jei svajoji sugriauti svetimą šeimą, įskaudinti kitą moterį. Toks elgesys gali atnešti ašarų pakalnę ir dar didesnį liūdesį...

1 BURTAS - LAPELIAI

Pradėkime nuo paprastų burtų, kurie paremti įsitikinimais ir dideliu tikėjimu savo laime. Tai, ko labai trokšti, surašyk ant lapelių ir sudėk į maišelį. Į jį taip pat įmesk kvapnių žolelių, gėlių žiedlapių, įlašink tau malonaus eterinio aliejaus, su mylimuoju susijusių daiktų (jo nuotrauką, papuošalą, plaukų sruogą). Šį savo svajonių maišelį paslėpk ten, kur niekas nerastų. Juk nenorėtum, kad tavo konkurentė pasinaudotu tuo, kas tau brangiausia ir svarbiausia.

Kai tavo didysis meilės troškimas išsipildys, maišelį užkask po žeme ir toje vietoje pasodink gėlę, kuri tau simbolizuoja meilę.

2 BURTAS - BIJŪNAI

Pasirodo, kad bijūnai turi magiškų galių. Susirask savo ir vyro, kuris tau slapta patinka, nuotraukas ir ant jų užklijuok po kelis bijūnų žiedus. Nuotraukas įdėk į maišelį ir paslėpk po lova. Kiekvieną vakarą prieš miegą pagalvok apie tą žmogų, kuris tau taip stipriai rūpi. Gali būti, kad jau netrukus būsite kartu.

3 BURTAS - SVAJONĖ DANGUJE

Tai burtas, kuris labai prigijo vestuvių ir krikštynų šventėse. Nusipirk raudonos spalvos balionų (su heliu), prie jų pritvirtink lapelius, kuriuose užrašyk tai, apie ką svajoji, ir paleisk į dangų. Jei manai, kad tai tiesio pernelyg paprasta, jog būtų tiesa, neapsigauk. Svajonės, kurias užrašome daug greičiau materializuojasi, nes mes jas realiai įsivaizduojame. 

4 BURTAS - LOVOS KAMPAI

Sakoma, kad jei miegi naujoje lovoje (arba tiesiog svečiuose), visus lovos kampus pavadink vyrų, su kuriais tu norėtum, kad užsimegztų meilės ryšys, vardais. Senovėje žmonės tikėjo, kad tas kampas, į kurį pažvelgsi tik pramerkus ryte akis, nurodys vardą vyro, kuris taps tavo sutuoktiniu. Smagus burtas, kurį išbandyti nekainuoja jokių pastangų. 

5 BURTAS - SIŪK IR VIRK

Mūsų protėviai buvo itin išradingi žmonės. Jie prisigalvojo tiek įvairiausių prietarų, kurie padės prisišaukti meilę, tad būtinai nors vieną iš jų turi išbandyti. Štai seniau tikėta, kad jei mergina eidama į namu prisiskins pakelėje rastų žolelių, išsivirs iš jų nuovirą ir  juo išsitrinks plaukus, jau po kelių mėnesių jaunikis su sužadėtuvių žiedu pasibels į jos namų duris.

Kitas prietaras - toms, kurios jau nusižiūrėjo vyrą. Paslapčia į jo švarko atlapą įsmeik adatą. Tai garantuos, kad jis pats greitai savo širdį tau atneš ant padėkliuko.

6 BURTAS - ŽVAIGŽDĖS VISKĄ ŽINO

Vakare pažvelk į dangų ir jame susirask septynias žvaigždes, į jas žiūrėdama garsiai pasakyk: „Septynios žvaigždės, o aš tik viena. Pasakyk, kas myli mane". Naktį turėtum susapnuoti tą, kuris jau greitai taps tavo vyru.

7 BURTAS - PERLŲ VĖRINYS

Pirmiausia teks stipriai susikoncentruoti ir sugalvoti idealaus vyro, su kuriuo norėtum praleisti visą gyvenimą, savybes. Nebijok net ir mažiausių smulkmenų: kur gyvensite, kiek vaikų turėsite, kaip jis tave bučiuos, koks bus lovoje, kur keliausite ir t.t. Tuomet paimk tiek perlų, kiek tau yra metų, ir juos sudėk į maišelį (geriausia - raudonos spalvos). Ritualą pradėk per jaunatį: kiekvieną naktį ant virvelės verk po vieną perlą, o naktį prieš pilnatį padaryk pertrauką. Ritualą vėl kartok nuo kitos jaunaties iki pilnaties, veriant po vieną perlą kasnakt, kol vėrinys bus tokio ilgio, kiek tau yra metų. 

Vėrinį segėk tol, kol tavo svajonėse susikurtas idealas atsiras šalia. Jį suradus perlų vėrinį pasidėk į skrynelę, tačiau neužmiršk jo kartais pasiimti, nuvalyti, prisiglausti.