Juk aš moteris, kaip galiu perlipti per save ir mamos įdiegtus principus? Juk tai turi padaryti JIS ir tik JIS!

Tačiau nepaisant savo įsitikinimų, negalite nustoti galvoti apie savo simpatiją, jaučiate, kad neištversite ir tuoj atversite visus savo jausmus.

Vis dar baisu? Mes jums padėsime. Užuot švaisčiusios laiką abejodamos ir paleisdamos svajonių vyrą iš rankų, ženkite pirmąjį žingsnį.

Štai patarimai, kurie padės jums atskleisti savo romantiškus jausmus artimam draugui, pažįstamui ar kolegai ir nuneš jus į svaiginančią meilės odisėją...

Naudokis neverbaline komunikacija

Flirtuok norėdama išreikšti, kad esi susidomėjusi ir gali pasiūlyti šį tą geresnio, nei kitos. Pirmiausia pradėk flirtuoti kūnu - įdėmiai pažvelk į tau patinkantį vyrą, eidama link jo siūbuok klubais, dailiai išlenk kaklą ir šypsokis. Akių kontaktas yra vienas geriausių signalų vyrui, kad tave jis domina ne tik kaip draugas ar kolega. Pavyzdžiui, atsistojusi netoliese bare, tu jam sukelsi kovotojo instinktą ir be abejonių jis tave užkalbins, jei ne - mestelėk neįpareigojantį: „Kokiu gėrimu mėgaujiesi?".

Atskleisk savo humoro jausmą

Neretai iš visos širdies kvatojame iš mums patinkančių žmonių pasakytų juokelių, nesvarbu, kokie kvaili ar nejuokingi šie būtų. Tačiau vien tik krizendama iš tau patinkančio vyruko pokštų, jam signalo nenusiųsi.

Jeigu su juo kalbatės, pavyzdžiui, apie savaitgalio planus ir jis mandagiai paklausia, ką veiksi tu, išdrįsk linksmai ir pasitikėjimo kupinu veidu, tarsi pokštą pasakyti „Taip, gerai aš eisiu su tavimi į pasimatymą". Nusijuok ir stebėk jo reakciją - galbūt tu ką tik apsukai jį aplink savo žavingą garbaną.

Atrasti/ sukurti bendrumą

Kalbėkis su juo apie bendrus pomėgius, draugus, darbus. Taip atsiras bendrumo pojūtis, kuris sustiprins jūsų ryšį. Keiskitės knygomis, dainomis ar idėjomis, taip dažniau bendrausi su juo, ir galiausiai jis pats parodys iniciatyvą nueiti į pasimatymą.

Netyčinis prisilietimas

Tai - akivaizdus flirto ženklas. Lengvi prisilietimai prie vyro rankos, kelio ar peties parodo susidomėjimą. Šis neverbalinis signalas reiškia, kad esi atvira ir draugiška. Jeigu jis atsakys tokiais pat prisilietimais prie peties ar rankos, jauskis nugalėtoja. Jis tau taip pat neabejingas. Jei esi kuklesnė, pradėk nuo savęs - suk garbaną ant piršto, nuvalyk nematomą dulkę ir pan.

Pasitelk biochemiją

Flirto metu gaminasi biocheminės medžiagos, kurios palaiko organizmo tonusą, o žmogus pasijaučia visavertis ir pasitikintis savimi. Priešingos lyties dėmesys gali priversti atsiskleisti iš geriausios pusės, tiesiog daryti stebuklus. Pasinaudok šia įgaunama galia ir išdrįsk pasakyti patinkančiam vyrui, ką nors mielo ir gražaus. Pagirk jo atliktą darbą, naujus marškinius ar batus. Savaime skleisdama cheminius impulsus, neleisi jam likti abejingu.

Pasirink tinkamiausią patarimą arba sujunk juos visus ir - į meilės trasą!