Daugelis Britney kritikuoja dėl prasto skonio, antsvorio ir elementaraus prisižiūrėjimo trūkumo. Jei kitos garsenybės nuo paparacų slapstosi, jį drąsiai pozuoja tiesiog išbėgusi iš parduotuvės. Gerbėjai nusivylę, mat skandalingoji šviesiaplaukė visai neprimena tos gražuolės, kurią kadaise jie taip dievino. 

Nuotr. Vida Press

Vis dažniau paparacai garsenybes gatvėse užfiksuoja vilkinčias sportinę aprangą, nenuostabu – pavasarį visi skubame dailinti figūrą. Fotografai visai neseniai įamžino besimankštinančią poprincesę Britney Spears, kaip vertinate jos sportinį įvaizdį?

Nuotr. Vida Press

Pastaruoju metu B. Spears intensyviai stengiasi atsikratyti papildomų kilogramų, nes dėl jų yra ne mažiau kritikuojama nei dėl prasto stiliaus pojūčio. 

Nuotr. Vida Press

Graži, talentinga, beprotiškai seksuali... Britney Spears neabejotinai kažkada buvo pirmo ryškumo žvaigždė. Visos paauglės tiesiog kraustėsi dėl jos iš proto. Deja, vėliau buvo visko: panikos priepuoliai, neadekvatus elgesys, reabilitacijos klinikos... Atrodė, ankstesnioji Britney niekada nebegrįš. Jau tokia, kokia kažkada buvo, jai nepavyks tapti. Juk moteris jau 33 metų, o tai taip pat įpareigoja keisti savo aprangos stilių ir gyvenimo būdą. 

Nuotr. Vida Press