Galbūt, jei pasisamdytų stilistą, Britney Spears ne tik sutaupytų įsigydama drabužius, bet ir atrodytų kiek geriau. Apsipirkinėdama pastarąjį kartą dainininkė neslėpė besijaučianti nepatogiai dėl aprangos. Paparacai užfiksavo nuolat aukštyn timpčiojamą palaidinę ir begėdiškai kur nereikėtų stringančius šortukus. Eidama Britney stengėsi kiek pagerinti situaciją, tačiau drabužiai išdavikai nė neketino pasiduoti.

B. Spears, Vida Press nuotr.

B. Spears, Vida Press nuotr.

Ne kaip atrodė ir iš baltos palaidinės atvirais pečiais kyšantis žydras apatinis trikotažas. Čia kur kas labiau būtų tikusi liemenėlė be petnešėlių. Nebuvo ir kam perspėti scenos divos dėl aksesuarų, 8-ojo dešimtmečio mėlynos platformos bei masyvus kaklo papuošalas ne itin pritiko bendram įvaizdžiui.

B. Spears, Vida Press nuotr.

B. Spears, Vida Press nuotr.

Tačiau, kad ir kokių stiliaus nesusipratimų patirtų B. Spears, paviešinta, jog per metus ji spintos pirkiniams išleidžia per 71 tūkst. dolerių. Suma anaiptol ne iš kukliųjų, investavusi sumaniai Britney veikiausiai sugrįžtų į stiliaus ikonų gretas. Deja, kol kas mados fortūna ją aplenkia.

B. Spears, Vida Press nuotr.