KONKURSO LAIMĖTOJOS:

Ilona J.

Marija Budrytė

Dėl prizų atsiėmimo jus informuosime asmeniškai.

Vytautas: Tik vieną kartą tai esu prisipažinęs - savo žmonai. Ilgai delsiau, kol pagaliau pasakiau, kad ji yra visas mano gyvenimas ir noriu, jog amžinai būtume kartu. Tai padariau tik po pusmečio nuo mūsų draugystės pradžios, nes bijojau būti atstumtas.

Marius: Tiesiog vieną vakarą, kai lovoje žiūrėjome filmus, tiesiai šviesiai pasakiau: aš tave myliu. Nemėgstu pompastikos ir visokių romantiškų ceremonijų.

Julius: Padovanojau prabangų žiedą ir prisipažinau, kad myliu. Jai labai patinka staigmenos, tai net apsiverkė iš džiaugsmo.

Mangirdas: Tik pamatęs dabartinę savo žmoną supratau - aš ją beprotiškai myliu ir jos noriu. Taip ir pasakiau. Tada ji pagalvojo, kad esu beprotis, tačiau netrukus ir pati prisipažino, jog yra man neabejinga.

Tadas: „Buvusiai savo draugei pasakiau, kad myliu, kai kartu jau buvome apie 2 mėnesius. Ji atsakė tuo pačiu. Paprastai, be jokių fejerverkų, žvakių šviesoje vakarieniaujant. Deja, šiandien mūsų keliai jau išsiskyrę.

Mindaugas: Pasikviečiau savo mylimąją vasaros atostogų į Egiptą. Ten, nuostabios gamtos apsuptyje, jai pasakiau, kad myliu.

Svajūnas: Labai juokinga, bet jai tai prisipažinau po sekso! Manau, kad moterys nori išgirsti tokius dalykus po kūniško suartėjimo, taip jos jaučiasi saugesnės.

Rokas: Pasakiau draugei, kad myliu, kai vežiau ją susipažinti su savo tėvais. Ji net šokinėjo iš džiaugsmo, nes, pasirodo, to labai laukė, bet bijojo pirma pasakyti... Dabar jai kasdien po daug daug kartų primenu, kad beprotiškai MYLIU!

Paulius: Nelabai tai sureikšminu, todėl labai sunkiai prisimenu... Gal 3 ar 4 pasimatymo metu? Visas įvyko labai natūraliai.

Arvydas: Savo buvusiai mylimajai pasakiau, kad myliu, kai ji mane nusprendė palikti. Tik praradęs ją pradėjau vertinti, jos pasiilgau ir... supratau, kad myliu. Deja, dabar tai neturi jokios reikšmės. Visiems patariu - vertinkite žmones, kurie yra šalia jūsų.


ROMANTIŠKAS KONKURSAS


ADIDAS pristato naujus kvapiuosius vandenis, antiperspirantus ir kūno prausiklius moterims bei vyrams – idealius odos priežiūros bei apsaugos derinius.

.
ATSAKYK ir LAIMĖK

Atsakyk į apačioje esantį  klausimą, užpildyk anketinius duomenis ir laimėk ADIDAS kosmetikos rinkinius JAM ir JAI. 

2 laimėtojus burtų būdu rinksime ir šiame 5BRAŠKIŲ portalo puslapyje skelbsime LIEPOS 31 d. Sėkmės!



1 prizas - RINKINYS JAI