Seksas yra bene rečiausia veikla, kuria pirmąją savo vestuvių naktį užsiima ką tik iškepta jaunavedžių porelė. Taigi, mūsų seklių klubas aiškinasi: ką poros veikia vestuvių naktį?

MARIUS: Pirmą kartą gyvenime savo mylimai moteriai pasakiau: gal tiesiog prisiglausk prie manęs ir miegokime. Buvau per daug pavargęs ir girtas, kad norėčiau užsiimti seksu.

ILONA: Pamenu, kad tą naktį mes daug juokėmės, labai skubėjome, o viešbučio kambaryje prieš miegą... užkandžiavome! Vestuvių diena buvo labai labai ilga ir varginanti. Vakare išskridome į Kiprą, kur praleidome medaus mėnesį, tad pirmąją naktį lyg negyvi kritome į minkštus patalus ir ilgai miegojome. Manau, kad tai kur kas romantiškiau už laukinį visos nakties seksą.

KRISTUPAS: Nemeluosiu, buvau nusiteikęs seksui, tikėjausi, kad kaip reikalas pasiausim... tačiau mano draugužis buvo per daug pavargęs, jog galėtų kažką nuveikti. Todėl tiesiog nusirengėme ir miegojome. 

JOANA: Nors iš savo didžiosios šventės į miegamąjį grįžome gal tik 5 val. ryto., tačiau jėgų ir noro mylėtis turėjome. Ech, visada taip ir įsivaizdavau tą naktį. Tobulai romantiška, švelnu, gražu ir aistringa. Rekomenduoju kiekvienai porai!

MARIUS: Būtinai norėjome išnaudoti vilos, kurioje tuokėmės vonios kambarį. Ilgai mirkome sūkurinėje vonioje, joje mylėjomės, išdykavome, džiaugėmės vienas kitu. Aišku, reikėtų paminėti, kad mes buvome sutarę, jog švęsime iki vidurnakčio, o tada svečius baliaus sūkuryje paliksime. 

Nuotr. Shutterstock

ELENA: Buvome tokie pavargę, kad tiesiog norėjome žiūrėti filmus ir gurkšnoti šampaną. Sakysite, kad esame nuobodūs? Tiesiog aš visai nesureikštinu pirmosios nakties, juk akivaizdu, kad mažai kam ji tikrai yra PIRMOJI. 

IGNAS: Tai buvo 10 balų vertas seksas! Pats geriausias, kokį tik galima įsivaizduoti. Juk tai pati svarbiausia diena šeimai, nes du žmonės tampa vienu. Tad būtų buvę tiesiog nuodėmė atsukti vienas kitam nugarą ir užmigti... 

DOVILĖ: Kai prisimenu pirmąją mūsų vestuvių naktį, truputėlį supykstu ir susinervinu. Mano vyras mėgsta paskutinis išeiti iš visų švenčių, ne išimtis buvo ir vestuvės. Aš išėjau miegoti, nes kojos tiesiog manęs nebelaikė, o jis liko šokti iki 8 val. ryto. Manau, kad tai lietuviškų tradicijų ir mentaliteto pavyzdys. Jei galėčiau vestuves pakartoti, jose nebūtų alkoholio ir galimybės svečiams taip ilgai švęsti!

RIMAS: Nors vestuvių naktį užmigome ir TO nebuvo, tačiau pirmosios nakties scenarijų įgyvendinome ryte. Pasakysiu tik tiek  iš viešbučio kambario išėjome tik pavakarieniauti.