Jūs buvote pasakiškame pasimatyme. Dabar naujoji simpatija sėdi ant jūsų sofos. Žiūrite vienas kitam į akis. Jis užsivedęs, tu taip pat. Kuris imsis iniciatyvos? Tu pasiūlai persikelti į miegamąjį. Pauzė.

Jei esate laisva moteris, santykiai be įsipareigojimų gali būti šviežio oro pliūpsnis jūsų gyvenime.

Tačiau pateikiame keletą minčių, kurias turėtumėte apsvarstyti, prieš atsiguldama į lovą su atsitiktiniu vyru be jokių įsipareigojimų.

1) Moterų smegenyse sekso metu išsiskiria cheminė medžiaga oksitocinas, kuris susijęs su lytine elgsena. Žmonėms, kurie yra įsimylėję, oksitocino koncentracija kraujyje aiškiai viršija statistinę normą. Kitaip tariant, šią cheminę medžiagą galima pavadinti meilės skatintoja.
Jūs klausiate, kodėl tai svarbu? Tai reiškia, kad užsiiminėjant seksu su bet kuriuo vyru, jūsų smegenys nevalingai „gamina" meilę jam. Todėl prieš užsiimdama atsitiktiniu seksu, pagalvokite: ar jums nebus sunku emociškai „atsirišti" nuo to žmogaus, jei santykiai netaps rimti?

2) Nėra tokio dalyko, kaip dažnas atsitiktinis seksas su tuo pačiu partneriu be jokių įsipareigojimų. Anksčiau ar vėliau, kažkuris iš jūsų ims jausti ir emocinį ryšį, kuris gali vesti prie gilesnių jausmų. Ar esate pasiruošusi iš savo „laisvalaikio sekso partnerio" sulaukti meilės prisipažinimo? Kaip tuomet jaustumėtės ir reaguotumėte? O kas būtų, jeigu pati nejučiomis jį įsimylėtumėte?

3) Net atsitiktinis seksas be suvaržymų nėra saugus. Tikiuosi, tai žinote visos. Rizika pastoti arba užsikrėsti lytiškai plintančiomis ligomis galioja su bet kuriuo partneriu. Taigi, pagalvokite: ar tikrai nebijote užsikrėsti nuo mažai pažįstamo vyro ligomis, kurias diagnozavus ne tik turėtumėte daug rūpesčių, bet net nežinotumėte keliems dar partneriams jas perdavėte?

4) Prisiminkite suknelę ar rankinę, už kurią esate sumokėjusi daugiausia. Pagalvokite, kiek laiko jus griaužė sąžinė dėl tokio brangaus pirkinio. Nors seksas gali padėti pasijausti laimingai ir geidžiamai, vėliau gali prabusti sąžinė, kaip ir su pirkiniais. Todėl verta pagalvoti apie savo veiksmų padarinius ir laiku paspausti „STOP" mygtuką. Galbūt jūsų aistros objektas gali jums pasiūlyti daugiau nei vieną naktį, o tokiu skubotumu tenkindama kūniškus troškimus, galite jam tapti nebeįdomi?

Taigi, vietoj greitų, neapgalvotų sprendimų prieš ką nors darydama (taikoma įvairiems gyvenimo sprendimams) stabtelėkite ir pamėginkite blaiviu protu suvokti, ką darote. Jei paspausite stabdį, nesijaudinkite, anksčiau ar vėliau jūsų laukia nuostabus seksas. Ir kas svarbiausia - ne pavienis.