Avinas

Puikus laikas saviraiškai ir išvaizdos gerinimui. Tik neperlenkite lazdos ekstremaliais sprendimais, nes po kurio laiko vaizdas veidrodyje gali nebedžiuginti. Romantiška nuotaika tiesiog tvyros ore, jausitės laimingi ir pakylėti.

Jautis

Nedarykite skubotų sprendimų ir veiksmų, spręsdami kasdienius reikalus. Gali suaktyvėti žmonės, kurie yra nusistatę prieš jus arba tie, su kuriais sieja neišspręsti reikalai. Verčiau pasirūpinkite nepriekaištinga savo reputacija.

Dvyniai

Galimos aštrios ir audringos kovos dėl vietos po saule. Neramumai ir ginčiai šiuo metu taps jūsų kasdienybės dalimi, todėl apsiginkluokite kantrybe ir mokykitės išklausyti. Suprantama, kad argumentų visada turite, tačiau šiuo metu nuo jų susilaikykite.

Vėžys

Esate ypač jautrūs, kuomet susiduriate su problemomis namuose, šeimos rate. Deja, esate idealistai, manantys jog šeima yra tai kas jums padeda save atskleisti, realizuoti. Atsigręžkite į save ir supraskite, kad esate savo svajonių įkaitai.

Liūtas

Pamiršite viską aplinkui ir koncentruositės tik į darbą. Tai puikus metas pasiekti to, apie ką slapčia svajojote. Veikite neįprastai ir kitaip, nei yra priimta. Tokiu būdu Fortūna jums bus palankesnė ir sėkmės pasieksite lengviau.

Mergelė

Nustokite fantazuoti ir dalinti pažadus. Atrodote patikimas žmogus, tačiau jūsų veiksmai žmones gali klaidinti. Galima sėkmė užsienyje, todėl būtinai kažkur išvykite tiesiog pailsėti. Saugokite savo rankas ir kojas, yra traumų pavojus.

Svarstyklės

Galima maloni pažintis kelyje, internetu. Malonus pokalbis gali peraugti į jausmą, pasibaigsiantį santuoka. Tačiau su sąlyga, jog suprantate savo ankstesnių nesėkmių priežastis ir esate sąmoningi. Gilinkitės į sapnus, pasąmonės paslaptis.

Skorpionas

Jokie pavojai ir sunkumai jums nebaisūs. Kuo sunkiau ir sudėtingiau, tuo labiau jaučiatės stiprūs ir nenugalimi. Šis laikas- puikus jums, nes turėsite daug ką įveikti, nugalėti begalę sunkumų. Ir būsite tikrai apdovanoti.

Šaulys

Jums šie metai – kelionių ir pasaulio pažinimo laikas. Todėl jei vis dar dirbate ir neturite laisvo laiko poilsiui, bent jau planuokite atostogas. Galimos rimtos sveikatos problemos, traumos. Išsaugokite budrumą ir venkite svaigalų.

Ožiaragis

Mėgaukitės laisvalaikiu ir maloniu bendravimu. Jo išties dabar netrūksta, jaučiatės lyg žvaigždė tarp savo bendraminčių. Tik nepamirškite vis dar aktyvios pinigų, uždarbio temos. Atsisakykite minties skolintis ir skolinti, tai jums griežtai draudžiama.

Vandenis

Nerimą kels finansai. Jūsų siekis išlaikyti jų pastovumą sklaidosi ir aiškiai suvokiate, jog sunku kontroliuoti piniginės turinį. Pravartu paieškoti naujų, nestandartinių veiklų, kurios suteiktų papildomas pajamas. Medituokite.

Žuvys

Puikus metas. Stiprės pasitikėjimas savimi, apetitas taip pat. Trauks prabangus ir malonumų kupinas gyvenimas. Tik atminkite, jog yra laikas švęsti, yra laikas ilsėtis. Jums ypač svarbus miegas, todėl skirkite jam pakankamai laiko.