Skaitykite 5braskės.lt naujienas ir savo išmaniajame telefone. Parsisiųsti programėles: „iPhone“; „Android“. Sekite mūsų naujienas ir Facebooke!

Pats paprasčiausias būdas nuspėti moters charakterį  pažiūrėti, kiek raidžių jos varde. Lina ir Izabelė bus visiškai skirtingos ne tik išore, bet ir profesijos pasirinkimu, pasaulėžiūra. Galima tikėti arba ne  tai tik jūsų pasirinkimas...

3 raidės

Moterys, kurių vardai yra iš trijų raidžių, yra itin prieštaringos asmenybės. Joms būdingos nuotaikų ir troškimų kaitos, pavyzdžiui, šiandien jos gali būti ištikimos namų židinio sergėtojos, o ryt jau visa galva pasinerti į karjerą.

Neretai tokioms damoms būdingos vyriško charakterio savybės. Todėl joms, kaip jokioms kitoms moterims, tinka trumpų plaukų šukuosenos, sportinis aprangos stilius.

Būna, kad tokios moterys ir domisi tuo, kas visiškai nebūdinga silpnajai lyčiai, pavyzdžiui, futbolu, žvejyba. 

Geriausiai tokie trumpi vardai tinka Avinui, Vėžiui ir Liūtui.

4 raidės

Tokių vardo savininkės  itin moteriškos. Jos mėgsta kalbėti, plepėti ir visiškai nemoka saugoti paslapčių. Jos išoriškai gana seksualios, tačiau labai karštu temperamentu pasigirti negali.

Tokioms moterims šeima beveik visuomet bus prioritetas, palyginti su darbu, todėl gerovė namuose joms už viską svarbiausia. Nesutarimus su sutuoktiniu ar skyrybas jos išgyvena itin skausmingai. Iš kitos pusės, jei išsiskyrimas neišvengiamas, ketvertukininkės ilgai nebūna vienos, greitai susiranda naują partnerį.

Tokios moterys dažniausiai rengiasi šviesiais, pastelinių spalvų drabužiais. Tą patį galima pasakyti ir apie plaukų spalvą bei makiažą  ryškių potėpių neišvysite. Joms nepatartina stengtis išsiskirti iš minios.

Sėkmingi Zodiako ženklai ketvertukėms  Dvyniai ir Mergelė.

5 raidės

Moterys penketukininkės dažnai yra pats ryškiausias pasakojimų apie legendinę moterišką logiką įsikūnijimas. Būtent jos yra linkusios dažniau nei kitos moterys tokiems žygdarbiams, kuriuos vėliau net pačios sunkiai gali paaiškinti.

Nepaisant tokių jų elgesio, penketukininkių gyvenimas susiklosto gana sėkmingai: jos įgyja gerą išsilavinimą, pasiekia stulbinamų karjeros aukštumų ir randa laimę asmeniniame gyvenime.

Tokios moterys yra gana pasitikinčios savimi, rūpinasi savo išvaizda, nešioja ryškius ir gražius drabužius bei puošiasi brangiais papuošalais. Joms rekomenduojama puri, prabangios spalvos ilgų plaukų šukuosena.

Vardai iš penkių raidžių geriausiai tinka moterims, gimusioms po Šaulio ir Žuvų ženklu.

6 raidės

Tokio vardo savininkės itin daug dėmesio skiria pinigams ir būdams, kaip jų gauti. Vienas iš privalumų  tokios moterys sugeba išsikelti konkrečius bei aiškius tikslus, kurių jos sėkmingai pasiekia.

Šešetukės atviros ir atsipalaidavusios, nebijo eksperimentų, sekso srityje  taip pat.

Drabužius ir papuošalus joms reikėtų rinktis ne itin ryškius, o stilius gali būti toks, koks patinka. Naudoti daug kosmetikos taip pat nepatartina.

Geriausi Zodiako ženklai šešetukėms – Jautis ir Svarstyklės.

7 raidės

Iš pirmo žvilgsnio tos moterys atrodo tikri tvarkos ir pedantiškumo pavyzdžiai: jos punktualios, viską numačiusios ir suplanavusios.

Tačiau užtenka su septynetukėmis susipažinti iš arčiau, kad įsitikintumėte, jog visa ta pavyzdinė išorinė tvarka yra tik regimybė, po kuria slepiasi gana savimi nepasitikinti ir besiblaškanti asmenybė.

Jos – svajoklės ir emocingos moterys, tačiau charakterio tvirtumo bei savarankiškumo joms aiškiai trūksta. Dažnai septynetukės būna nuo gimimo apdovanotos talentu, tačiau jį realizuoti joms pavyksta itin retai.

Vardai iš septynių raidžių labiausiai tinka Ožiaragiui ir Vandeniui.

8 raidės

Šios moterys  geranoriškos. Apkalbos, buitiniai rūpesčiai, smulkios intrigos  ne joms. Jos nuoširdžios ir atviros, tačiau būtent tai aštuoniukėms gali pakišti koją: tiesmukumo ir atvirumo veikiamos jos sutaria tik su tais žmonėmis, kurie joms iš tikrųjų patinka.

O jei žmogus nemielas, tai bendrauti su juo aštuonetukėms beveik neįmanoma  jos sunkiai nuslėps savo neigiamas emocijas to žmogaus atžvilgiu.

Dėl drabužių, makiažo ir šukuosenos joms galioja vienas patarimas  nebijokite drąsių eksperimentų bei ryškių spalvų. Juodos spalvos spintoje, atvirkščiai, turėtų būti kuo mažiau.

Patys sėkmingiausi ženklai  Ožaragis ir Vandenis.

9 raidės

Ilgavardžių moterų intuicija išvystyta puikiai, tačiau dauguma jų linkusios ją ignoruoti. Dar vienas prieštaravimas  jos svajoja daug ką pasiekti, tačiau realybėje tiems savo troškimams įgyvendinti skiria mažai pastangų. Todėl ir rezultatas toks  jų svajonės išsipildo retai.

Vienintelė išeitis  sėkmingai ištekėti, susirasti vyrą, kuris mielai tenkins visas karalienės užgaidas. Laimei, vedybos devynetukėms paprastai būna sėkmingos.

Rekomenduojamas aprangos stilius  klasikinis, o didžiausią dėmesį šios moterys turėtų skirti avalynei.

Devynių raidžių vardai tinka moterims, gimusioms po Šaulio ir Žuvų ženklu.

10 raidžių

Tokios moterys daug reikšmės savo gyvenime skiria paslaptims ir mistikai, ypač iki 40-ojo gimtadienio. Jaunystėje dažnai joms tenka įveikti begales sunkumų, tačiau vėliau jie atsiperka su kaupu.

Tai itin seksualios asmenybės ir vyrų, kuriems teko bendrauti su tokiomis moterimis, atmintyje jos išlieka gana ilgai.

Grožį ir seksualumą joms rekomenduojama pabrėžti moteriškas formas išryškinančiais drabužiais.

Charakteringa dešimtukininkė  moteris, gimusi po Skorpiono ženklu.