Kai kurios griebiasi prisegamų plaukų, šinjonų, plaukų priauginimo, kad tik plaukai atrodytų ilgesni. Žinoma, visa tai reikalauja tam tikrų investicijų, laiko, galu gale kantrybės.

Šį kartą stilistė Gražina parodys Jums gudrybę, kurios pagalba galima vizualiai pailginti plaukus. „Tai sušukavimas arklio uodegos pavidalu. Jums nereikės nei didelių investicijų, nei daug laiko. Apsiribosite kasdienėmis sušukavimo priemonėmis. Pažadu!“ - tikina Gražina.

„Šį sušukavimą prieš daugelį metų mačiau Jennifer Lopez klipe, tačiau niekur nemačiau būdo, kaip tai padaryti. Atrodo be galo paprasta, bet tuo pačiu neaišku, kaip tai padaryti. Kadangi esu be galo smalsi ir jeigu man niekas nepateikia išrasto dviračio, tai aš jį išrasiu pati. Taigi, bandžiau įvairiai dėlioti sruogas, kol gavosi tai, kas mane tenkino ir atrodė būtent taip, kaip pas Jennifer klipe.

Tokį sušukavimą patogu pasidaryti einant sportuoti, į gamtą ar pan. Žodžiu, kai norime patogiai susisegti plaukus, gražiai, tvarkingai atrodyti, bet nenorime vizualiai trumpinti savų plaukų.“

)