„O kaip mums elgtis su savo žmonomis, kas jas jaudina ir užveda lovoje? Kodėl manoji kartais būna frigidiška ir viskuo nepatenkinta?" - klausia Vytautas. „Neseniai susipažinau su tobula mergina, tačiau nežinau, kaip ją sužavėti. Kas moteris paperka?" - skundžiasi Darius.

Jei vyrai rašo ir prašo pagalbos - tai ženklas, kad reikalas tikrai labai rimtas.

Pradėkime nuo to, kas svarbu, jei nori užkariauti moters širdį. Jei manai, kad neseniai sutikta gražuolė - tavo svajonių žmona ir būsimų vaikų mama - visais įmanomais būdais jai tai parodyk.

1. Įrodyk, kad ji tau labai rūpi
Stenkis nuolatos rodyti dėmesį: ryte parašyk jai gražią žinutę, per pietus paskambink, vakare pasikviesk vakarienės. Paklausk, kaip laikosi jos šuniukas, gal reikia jį pavedžioti? Nuoširdžiai domėkis tuo, ką ji pasakoja, drąsiai klausinėk apie šeimą, pomėgius ir pan.
2. Nevenk romantiškų dovanėlių

Brangūs vyrai, kelias į moters palankumą labai paprastas ir tiesus - neužmiršk mažų staigmenų. Gėlės, saldumynai, maži niekučiai - jos dievina viską, kas parodo, kad apie ją galvoji ir stengiesi. 
3. Būk nenuspėjamas ir nepamišk staigmenų

Moterys dievina, kai vyrai pasielgia visiškai netikėtai ir neplanuotai. Jos net virpa iš jaudulio, kai brangiausieji jas pasivagia netikėtai kelionei, praneša apie romantišką vakarienę arba atsistoja viduryje gatvės ir sušunka, kad jas myli. Iki šiol pamenu nuostabią savo vyro staigmeną - šuolį parašiutu. Baimės buvo siaubingai daug, tačiau laimės, gerų emocijų, adrenalino - dvigubai!
4. Nebijok pasirodyti jautrus ir mielas

Mes dieviname, kai šalia mūsų esantys vyrai kartais būna mieli meškučiai, kurie jaukiai šalia susirango ir nepaleidžia iš glėbio. Aišku, nepersistenk, nes vyriškumą būtina išlaikyti. Jei žiūrėdamas romantines komedijas pasikukčiodamas raudosi, atrodysi juokingai ir nelabai rimtai.
5. Tegul ji žino, kad tavimi galima pasitikėti

Kiekviena moteris siekia gyvenime susikurti stabilumą ir komfortą. Jei į vyrą žiūri rimtai, ji būtinai nori žinoti, kad gali maksimaliai juo pasitikėti. Parodyk, kad esi savarankiškas, jog vinies įkalimas į sieną tau netaps „misija neįmanoma". Pasisiūlyk padėti brangiausiosios tėvams, jei jie darbuojasi sode ar remontuoja namus. 
6. Įtrauk ją į savo ratą

Moteris nori žinoti, kad ja didžiuojiesi ir nori visam pasauliui pasakyti: „ji - mano mylimoji". Supažindink ją su savo šeima ir draugais. Pasikviesk į vakarėlius, vakarienes ar kitus susibūrimus, kuriuose dalyvaudavai iki pažinties su ja.

Jei mylimoji jau užkariauta ir jūsų santykiai puikiai klostosi, tačiau pastebi, kad ji negali atsipalaiduoti lovoje, būtinai įsidėmėk kelis dalykus, kurie moteris itin jaudina.

1. Neužmiršk preliudijų

Jei pulsi tiesiai prie sekso, užmiršęs visas glamones ir bučinius, rimtai ją išgąsdinsi bei nuliūdinsi. Moterys dievina, kai vyrai mėgaujasi kiekvienu jos kūno lopinėliu. Neskubėk, būk švelnus, ilgai ir nuoširdžiai ją glamonėk. Tegul moteris atsipalaiduoja ir pajunta sekso malonumą.
2. Šalin kojines

Kartais per skubėjimą vyrai užmiršta elementarius dalykus, pavyzdžiui, kojines. Jokiais būdais negriūk su jomis į patalus, tai gali siaubingai sunervinti tavo antrąją pusę. 
3. Kartais leisk jai pačiai nusirengti

Nors viduje net kunkuliuoji, kaip nori greičiau nudraskyti jos drabužėlius ir apatinukus, tačiau kartais leisk jai būti gundytoja - pačiai nusirengti.
4. Stebėk jos reakcijas

Sekso metu išlaikyk vidinį ryšį, stebėk savo brangiosios reakcijas ir veiksmus. Jei ji susiraukia pamačiusi, kad nori ją pamaloninti oraliniu seksu, atsitrauk. Moterys dažnai kompleksuoja dėl tos vietelės kvapų, skysčių ir pan. Todėl šią atrakciją atidėk kitam kartui.

5. Leisk jai būti valdove

Nors moterys dievina, kai vyrai imasi iniciatyvos ir vadovauja visam paradui, tačiau kartais ir jos nori parodyti savo galią. Leisk jai tave sugundyti ir diriguoti sekso eigai, tegul ji nusprendžia, kokias pozas rinksitės, kaip intensyviai judėsite. 

6. Išrink vietą, kuri jai būtų maloni

Romantiška, jauki ir tvarkinga vieta - itin svarbi sąlyga daugeliui moterų. Taip, kartais joms patinka mylėtis automobilyje ar pievoje, tačiau dažniausiai jos dievina švelnios ir švarios patalinės kvapą, estetiką bei romantiką. Jei nori ją įkaitinti, sugalvok kažką itin intymaus. Žiedlapiai, žvakės, švelni muzika - viskas tinka.