Skaitykite 5braskes.lt naujienas ir savo išmaniajame telefone. Parsisiųskite programėles: „iPhone“; „Android“. Sekite mūsų naujienas ir Facebooke!

50 metų žvaigždė apsipirkinėjimui pasirinko laisvo stiliaus aprangą: dryžuotą megztuką ir mėlynus džinsus. Jos duktė, kuri jau keli metai tituluojama viena stilingiausių garsenybių atžala, pasirinko madingus trumpus šortukus, juodos spalvos batelius, aviatoriaus stiliaus akinius nuo saulės ir paprastą palaidinę. Tačiau paparacų užfiksuota Coco nustebino tuo, kad yra gana ryškiai pasidažiusi. Gerbėjai šokiruoti: kam 10 metų mergaitei ryškiai raudonai dažyti lūpas?  

Nuotr. AOP

Nors Coco tėvai išsiskyrę (2010 metais jie pasuko skirtingais keliais po dešimtmečio santuokos), tačiau abu daug dėmesio skiria dukrai. Courteney Cox nuo 2013 metų susitikinėja su rokeriu Johnny McDaid. Šis, kaip žinia, taip pat nemažai bendrauja su mergaite, prisideda prie jos ugdymo. 

Coco skatinama būti drąsi, elgtis ir save išreikšti pačiais įvairiausiais būdai. Ši taisyklė galioja ir renkantis apdarus bei puošiantis, todėl Coco gali lūpas taip ryškiai dažyti. Ar daug jos bendraamžiu galėtų pasigirti, kad mamos leidžia taip dabintis? Lietuvoje tikrai ne.   

Nuotr. AOP

O kaip pačiai Courteney Cox sekasi išsaugoti vienos gražiausių pasaulyje moterų etiketę? Nors aktorei ir nepavyko aptikti jaunystės šaltinio, tačiau ji neslepia radusi alternatyvius metodus, padedančius atitolinti senatvę: „Šventai tikiu lazeriais – tikrai manau, kad jie yra mūsų ateitis. Ką tik pasidariau „Ulthera“ procedūrą, kuri turėtų paskatinti kolageno gamybą, dar ketinu išbandyti kitą, kuri padės atsikratyti visų tų rudų dėmių ant mano rankų, krūtinės ir veido“. 

50 metų aktorė neslepia, kad taip pat naudoja drėkinamąsias priemones ir kasdien išgeria po kelis litrus vandens. Kalbama, kad ji taip pat nevengia apsilankyti pas plastikos chirurgą.

Nuotr. AOP

Tačiau kodėl šiandien jos veidas atrodo toks pavargęs ir nualintas? Tai lazerinių procedūrų ar nesubalansuotos mitybos rezultatas? Juk seriale „Draugai“ išgarsėjusi aktorė ne kartą patvirtino, kad laikosi griežtų dietų. 

Nuotr. AOP