Skaitykite 5braskės.lt naujienas ir savo išmaniajame telefone. Parsisiųsti programėles: „iPhone“; „Android“. Sekite mūsų naujienas ir Facebooke!

Stilingas kuodas, menantis Brigitte Bardot laikus (prieš jį darant nerekomenduojama plauti plaukus, nes truputį riebaluoti plaukai yra paklusnesni, geriau stovi).

Ši šukuosena labiau tinka šventiniam įvaizdžiui.

Nuotr. AOP

Pynės ir kasos. Šįmet iš tendencijų nesitraukia ir pastaruoju metu išpopuliarėję pynimai. Su kiekvienu sezonu jie tampa vis išradingesni. Garsioji Julijos Tymošenko kasa transformavosi į netvarkingą karūną, o mokinukių kasytės – į iš smulkių sruogelių pintas atsainias žuvies uodegas. 

Nuotr. AOP

Stilistė Gražina moko, kaip greitai pasidaryti Julijos Tymošenko plaukų pynę aplink galvą. 

Neprašausite, jei pasirinksite kiek griežtesnį – plaukų pynės ir kuodo – įvaizdį. Tvarkinga, subtilu ir elegantiška. 

Nuotr. AOP

Laisvos, pūstos, žaismingos garbanos tinka ne tik paauglėms. Pirmiausia  tokia šukuosena yra labai praktiška toms moterims, kurių plaukai linkę garbanotis. Jei ryte skubate, tereikės pusiau išdžiuvusius plaukus pagniaužyti su plaukų formavimo putomis, ir štai nuostabios garbanos

Atminkite, kad kuo puresni plaukai ir didesnės bangos  tuo daugiau penktojo dešimtmečio dvasios jūsų stiliuje. O retro tematika visada atrodo seksualiai ir žavingai.

Lengvai krentančios holivudinės bangos visada atrodo tvarkingai ir stilingai. Jums tereikės sugarbanoti plaukų galus, todėl tokia šukuosena labai tinka toms, kurių plaukai nesigarbanoja nuo šaknų

Nuotr. AOP

Stilistė Gražina pateikia jums savąjį holivudinių bangų padarymo būdą, kuris yra labai paprastas ir pavyks kiekvienai. Be to, šis būdas tinka tiek trumpaplaukėms, tiek ilgaplaukėms.