K. Middleton su vyru, vaikais, tėvais ir seserimi planuoja Kalėdas sutikti Anmer Halle rezidencijoje. Šią užmiesčio vilą Kate ir Williamui padovanojo karalienė Elizabeth.

Padovanojo ir pasigailėjo. Jauna karališkoji šeima atsisako sėsti kartu su karaliene prie šventinio stalo ir vyksta į užsmiestį. Jau antrus metus iš eilės K. Middleton su šeima atsisako karališkų Kalėdų ir renkasi eilinių mirtingųjų tradicijas.

Pagal karališkas tradicijas, visa karalienės šeima turi dalyvauti šventiškose mišiose. Tačiau po jų princas Williamas su žmona ir vaikais ketina išvykti į užmiesčio vilą, kur Kalėdas sutiks su uošve. Karalienė Elizabeth jau antrus metus iš eilės paliekama per kalėdinę šventinę vakarienę.

Hercogas ir hercogienė pamynė karališkas tradicijas ir pažemino karalienę viso pasaulio akivaizdoje. Tačiau K. Middleton jau ne pirmą kartą drąsiai demonstruoja nebijanti užsitraukti vyro močiutės nemalonę.

K. Middleton motina Carole atskleidė, kad šioms šventėms ji planuoja daug malonių siurprizų ir žaidimų šeimai. Ji planuoja su anūku princu George'u kepti pyragaičius, daryti girliandas.

Karalienė Elizabeth negali pakęsti, kad jos anūkas ir provaikaičiai, princas George'as ir princesė Charlottė Kalėdas sutiks apsupti kaip vidutinės klasės atstovų palikuoniai.

Tačiau princą Williamą ir jo žmoną tai jaudina mažiausiai. Bent kartą per metus jie nori praleisti kaip paprasti žmonės.
Carole ir Michael Middleton, Pippa Middleton