Kambodžoje Angelina kuria savo naujausią filmą. Nors Bradas Pittas šiuo metu filmuojasi Berlyne, jis trumpam atskrido į Aziją palaikyti savo žmonos.

Į spaudos konferenciją atėjusi A. Jolie visus šokiravo savo išvaizda. Ji atrodė išsekusi ir ligota. Aktorės rankos buvo tarsi pagaliukai, kyšojo skruostikauliai, veido oda buvo sukritusi.


VidaPress nuotr.

Angelinos gerbėjai jau seniai nerimauja dėl jos sveikatos. Mat 169 cm aktorė sveria vos 43 kilogramus ir jos svoris vis dar tirpsta. Kambodžoje dėl darbo ir šilto klimato ji galėjo netekti apetito ir numesti dar daugiau svorio.

Pasak artimų poros šaltinių, Holivudo žvaigždė nebesveria ir 40 kilogramų. Jos sveikatos būkle yra rimtai susirūpinę artimieji. Seniau aktorė svėrė 58 kilogramus.


Scanpix nuotr.

Šaltiniai teigia, kad po operacijos A. Jolie dėl vėžio prevencijos stengiasi valgyti kuo daugiau sėklų, grūdų, linų, sėmenų, grikių, kurie valo organizmą. Tik kartais prie vyno taurės ji leidžia sau paragauti raudonos mėsos.


Scanpix nuotr.

Viename interviu A. Jolie prisipažino, kad net ir pasidariusi dvigubą mastektomiją (krūtų pašalinimo operacija) ji jautė baimę ir pavojų. Netgi vestuvės nepadėjo jai susidoroti su neigiamomis emocijomis. Todėl ji šiais metais prieš savo 40-metį priėmė sudėtingą sprendimą - dėl vėžio prevencijos pašalino kiaušintakius ir kiaušides.


VidaPress nuotr.