KONKURSĄ LAIMĖJO:

Ilona Paškevičienė;

Sigita K.;

Viktorija Razmantienė

Dėl prizo parašykite mums laišką el. paštu info@5braskes.lt

__________________________________________________________________________________________________

Į aukštąją madą reikėtų žvelgti labai kritiškai ir atsargiai. Taigi labai abejoju, kad ryškinsiu akis rusvais šešėliais, nes tuomet atrodau lyg verkusi pusę paros. Bet lūpas tai tikrai ryškinsiu vyšnių spalvos dažais!

Taigi  makiažo tendencijos, vertos jūsų kūrybingo žvilgsnio ir išmintingo pritaikymo:

1. Raudoni, rausi, rudi, žali, violetiniai akių vokų šešėliai

Rinkitės atspalvį, tinkantį prie jūsų odos, akių ir plaukų spalvos. Įdomiausia, kad šešėliais tepamas visas vokas iki paties antakio. Drąsu? Taip.

2. Ryškios  raudonos, vyšnių, aviečių spalvos  lūpos

Daugelio mados namų diktuojama klasika. Sodrios, tamsios lūpos, dar pastorintos. Galima perbraukti bespalviu blizgėsiu, kad atrodytų putlesnės.

3. Strėlytės voko apačioje

Kaupkitės grėsmingai ir nuožmiai kovai su liūčių sezonu. Ir strėlytės ne plonos, o storos (galima išvedžioti akių plunksnele juodus šešėlius).

4. Dūminės akys („smokey eyes)

Jau kelintą sezoną neišlendam iš tų dūmų, bet parūkytos (o gal ir aprūkytos) akys vis dar žiebs smūgį vyrams žemiau juostos

5. Undinėlės žvilgsnis

Taip vizažistai pavadino makiažą, kai paryškinamos blakstienos, pabrėžiami skruostikauliai, o lūpos perbraukiamos perlamutriniais arba pasteliniais dažais.

6. Klasikinis makiažas

Žemės spalvų akių vokų šešėliai, juodas blakstienų tušas, rausvai paryškintos lūpos  viskas, ko jums reikia, jei nesiveržiate nieko nustebinti, o tiesiog pabrėžiate tai, kas gražiausia.

7. Ledo karalienė

Kur apsidairysi  vien sniegas, tad būti ledo karaliene pats metas! Veidas  pablyškęs, lūpų dažus keiskite blizgėsiu, o akis dažykite šaltų spalvų (melsvų, pilkų) šešėliais. Blakstienas galite papuošti kristalais.

8. Natūralistė

Pakaks tik plono kreminės pudros sluoksnio, lūpų blizgėsio ir blakstienų tušo, kad juo perbrauktumėte blakstienų galiukus, ir šviesių akių šešėlių, kurie suteiks kuklaus blizgesio. Viskas.

GROŽIO KONKURSAS

ATSAKYK Į PAPRASTĄ KLAUSIMĄ IR LAIMĖK
4 spalvų vokų šešėlių paletę, skaistalus ir kompaktinę dėžutę akių šešėliams bei skaistalams susidėti


Apdovanosime net 3 dalyves!

APIE PRIZĄ: Tai keturi tobulai suderinti „MARY KAY®“ atspalviai, kurių pagalba Jūs akimirksniu sukursite stulbinantį akių makiažą. Galimybės yra neribotos – nuo natūraliai atrodančio dieninio makiažo iki pribloškiančio vakarinio padūmavusių akių makiažo. 

Konkurso trukmė: 2015 m. sausio 22vasario 5 d. Pasibaigus konkursui, 3 laimėtojus išrinks 5braskes.lt portalo redakcija.