Merginos nusprendė nusiaubti parduotuves – Katie Holmes ir jos dukra Suri Cruise pirmadienį buvo pastebėtos Los Andželo parduotuvių rajone „Topanga Mall“. 36 metų aktorė su aštuonerių metų dukra iš paskos užsuko į kelias parduotuves, kurias taip dievina Kardashianų klano atstovai. Mama ir dukra rinkosi kasdienai tinkančias prekes ir mielai pirko „Nordstrom“, „Neiman Marcus“ ir „Zara“ parduotuvėse.

Nuotr. Vida Press

K. Holmes kasdienė apranga – dukslūs pilki sportiniai marškinėliai, po kuriais, regis, aktorė nesegėjo liemenėlės. Moters aprangos ansamblį užbaigė šviesūs aptempti melsvi džinsai ir balti sportbačiai su kojinėmis.

Nuotr. Vida Press

Suri apranga buvo kiek žaismingesnė. Ji vilkėjo baltai-juodai dryžuotą palaidinę, priekyje dekoruotą didele rožine širdimi, šviesiai melsvus šortus ir avėjo aukso spalvos sandalus. Nors dėl didelių akių ir rudų plaukų mama ir dukra ir taip labai panašios, tą panašumą dar labiau sustiprino aukštai į uodegą surišti Katie ir Suri plaukai.

Kaip ir dera dviejų pripažintų aktorių – Katie Holmes ir jos buvusio sutuoktinio Tomo Cruise'o – dukrai, Suri kelionės po parduotuves metu rado laiko improvizuotam pasirodymui. Kol besišypsanti mama fotografavo, mergaitė ant šaligatvio sušoko laukinį šokį. Paskui mama ir dukra džiaugėsi šią akimirką įamžinusiomis nuotraukomis.

Nuotr. Vida Press

Net ir būdama maža, Suri turi užtektinai kantrybės vaikščioti po parduotuves per sezoninius išpardavimus. Negana to, pasibaigus apsipirkimo sesijai ji padėjo mamai nešti krepšius.

Katie pastaruosius kelerius metus daug dirbo, o tai reiškia, kad atsipalaidavimo dieną vaikštinėjant po parduotuves ji tikrai užsitarnavo. Vienas naujausių filmų „Mania Days“ sekmadienį bus parodytas festivalyje „South By Southwest“, o balandžio 3 dieną pasirodys dar viena juosta, kurioje ji vaidina – „Woman In Gold“. Taip pat buvo pranešta, kad Katie vėl vaidins Jackie Kennedy mini serialo tęsinyje „The Kennedys: After Camelot“. Filmavimo darbai vyks 2016 metais.

Nuotr. Vida Press

„Topanga Mall“ dažnai galima išvysti ir Kourtney Kardashian su Scottu Disicku. Khloe Kardashian čia 2014 metais pastebėta pietaujanti su reperiu The Game. O Kris Jenner tais pačiais metais čia filmavo realybės šou „Keeping Up With The Kardashians“ epizodą, kuriame ji nusiveda Jonathaną Chebaną į „Hot Dog On A Stick“.

Nuotr. Vida Press