AUKSAS

Jei jūsų plaukai yra rusvai gelsvi, puikiai tiks šiltų metalo atspalvių drabužiai bei aksesuarai. Auksas ir bronza suteiks plaukams dar daugiau tviskesio, gyvybingumo ir išryškins jų spalvą. Išbandykite ir auksu bei bronza tviskančius akių vokų šešėlius arba akių kontūrą.

asos.com, Ltd nuotr.

ŠILTA RAUDONA

Saulės nubučiuotoms šviesiaplaukėms siūloma į savo garderobą įsileisti daugiau ryškumo, itin tiks raudoni atspalviai, turintys oranžinių pustonių. Skaisti raudona privers jus spindėte spindėti. Jei bijote šios spalvos, pradėkite ją pratintis pamažu, pavyzdžiui, įsigykite raudonus auskarus, delninę arba kitą aksesuarą.

asos.com, Ltd nuotr.

BORDINĖ

Burgundiška raudona dažnai siejamas su fatališku įvaizdžiu, tai puiki spalva vakarienei su mylimuoju ar tuomet, kai turite atrodyti solidžiau. Bordinė ypač tinka vadinamosioms braškių šviesiaplaukėms, kai plaukai yra šiek tiek rausvo atspalvio. Žiemą nesuklysite įsigijusi bordinį megztinį ar kelnes, taip pat labai madingos ir burgundiško vyno spalvos rankinės.

asos.com, Ltd nuotr.

PERSIKŲ ATSPALVIAI

Jeigu šviesūs plaukai yra šalto atspalvio (turi pilkšvumo), dairykitės šiltų persikinių ir pudros tonų. Kurdami kontrastą šie išryškins plaukų grožį ir suteiks jūsų įvaizdžiui jaukumo.

asos.com, Ltd nuotr.

SMARAGDŲ ŽALIA

Itin šviesaus gymio platininėms blondinėms viena tinkamiausių spalvų yra smaragdinė. Gili žalia spalva suteiks šiltumo, pagyvins. Ją nesunkiai įtrauksite į garderobą, nes smaragdiniai atspalviai lengvai derinami prie kitų, o 2015 m. žiemą iš tendencijų smaragdinė žalia nė neketina trauktis.

asos.com, Ltd nuotr.

MEDAUS GELTONA

Tamsesnių atspalvių blondinėms siūloma nebijoti medaus geltonio, ši spalva ne tik sušildys, bet ir paryškins rudus plaukų pustonius. Jei norisi sumažinti geltonos spalvos kuriamą aktyvumą, prie jos derinkite rudus, pilkus ar smėlinius atspalvius.

asos.com, Ltd nuotr.

SODRI MĖLYNA

Geltonkasėms puikiai tiks ir sodri energizuojanti ultramarino mėlyna. Ši spalva tinka ir laisvalaikio, ir darbo garderobui, nors yra gana aktyvi, suteikia solidumo. Mėlyna suknelė, paltas arba A silueto sijonas - tai, ko verta ieškoti šį sezoną.

asos.com, Ltd nuotr.