VIDINIO IR IŠORINIO GROŽIO DERMĖ

Labai svarbu, kad tiek, kiek jūs stengiatės dėl savo išvaizdos, tiek pat stengtumėtės pabrėžti tam tikras savybes, dėl kurių bet kas norės jus geriau pažinti. Kai būsite graži išore ir vidumi, tai padarys jus nepaprastai patrauklia ir „vienintele tokia". Vyrai savaime norės susitikinėti su jumis ir tik su jumis viena.

Sužinok, kokia moteris lengvai priverčia vyrus jos geisti. 

ESATE PASTEBIMA

Kai vyras sužinos, kad visi vyrai siekia jūsų ir jaučia jums pagarbią baimę, jūs tapsite labiausiai siekiama moterimi. Jis bandys padaryti jums įspūdį, kad ir jis jus taip pat trauktų. Jūs pastebėsite, kad vyrai varžosi dėl jūsų dėmesio ir jums netrūks pakvietimų!

AUKŠTI STANDARTAI, TAČIAU REALŪS

Kai moteris yra klasiška ir atsisako susitikinėti su bet kokiu Petru, Jonu ar Kaziu, įrodo, kad ji nėra „lengvai pasiekiama ir pasileidusi", tačiau norinti laukti, kol suras tobulą vyrą. Toks požiūris vaikinams byloja, kad jūsų standartai yra aukšti ir visi jie bandys padaryti jums įspūdį, kad atitiktų tuos standartus.

JŪS IEŠKOTE GERIAUSIO, O NE TIESIOG VYRO

Kita savybė, kuri padarys įspūdį vyrams ir privers juos norėti padaryti įspūdį jums, yra tai, kad jūs niekada nesutiksite rinktis antro pagal gerumą. Jūs norite surasti tikrą sielos draugą ir jūs nesutiksite susitikinėti su bet kuo, nebent dvasioje ir širdyje juo esate visiškai patenkinta. Tai parodo jūsų nusistatymą ir jūsų pasitikėjimą savimi.

NESATE LENGVAS LAIMIKIS

Jei su jumis būtų labai lengva susitikinėti, vyrams nebūtų taip įdomu padaryti jums įspūdį, nes jie žinotų, kad jūs bet kokiu atveju su jais susitikinėtumėte! Todėl yra svarbu atrodyti „sunkiai pasiekiama" ir priversti vyriškąją lytį varžytis dėl jūsų dėmesio, stengiantis padaryti jums įspūdį.

SUKURKITE TOBULOS MOTERS ĮVAIZDĮ

Visi vyrai turi slaptą troškimą, susirasti idealią moterį, kuri bus tobula žmona bei motina jo vaikams. Jei jūs spinduliuojate tokiomis savybėmis, kurios paverčia jus ta tobula moterimi. Vyrai padarys viską, kad padarytų jums įspūdį, kad turėtų galimybę laimėti jūsų širdį ir, žinoma, jog galėtų paversti savo svajonę tikrove!

RAKTAS Į JO ŠIRDĮ: MIELUMAS IR ŠVELNUMAS

Kai kalbame, kaip padaryti įspūdį vyrui ir jį vilioti, niekas neveikia geriau, nei tokios savybės kaip švelnumas, gerumas, susitvardymas ir kantrybė. Be jokios abejonės, jūs turite ir išoriškai jį traukti, tačiau, galiausiai, būtent jūsų charakteris privers vaikinus norėti padaryti jums įspūdį ir jus pasiekti.