1. Drabužiai ir aksesuarai, kurie jums netinka. Jei jau ne pirmą mėnesį ketinate atsikratyti poros kilogramų, kad į šiuos vėl tilptumėte, greičiausiai to nepadarysite ir dar po kelių. Tokių daiktų verčiau atsisakyti - jie tik užima vietą.

2. Drabužiai, kurių nevilkite. Galbūt jie tiesiog neatitinka jūsų asmenybės, galbūt nedera prie likusios spintos turinio. Greičiausiai jie taip ir liks beprasmiškai kabėti.

3. Senamadiški daiktai. Tiesa, kad mados tendencijos sukasi ratu, tačiau yra daiktų, kurie madingais jau nebus. Tokie dvelkia senamadiškumu ir moderniai neatrodys nei dabar, nei vėliau. Pavyzdžiais galėtų būti džinso imitacijos tamprės ar pigaus įspūdžio balti ilgaauliai batai supersmailu priekiu.

4. Daiktai, kuriuos reikia sutaisyti. Jei adatos nepaėmėte vakar, rytoj to irgi nepadarysite.

5. Dėmėti drabužiai, iš kurių dėmės jau neišsiplauna. Tokie netinkami vilkėti net ir tada, kai namie esate viena.

6. Nepatogūs drabužiai ir aksesuarai. Pamirškite mylimus, bet per mažus batelius, suknelę ar sijoną, kuris veržia liemenį, palaidinę, kurios iškirpimai ties pažastimis palieka raudonus rėžius.

7. Tai, kas siejasi su blogais potyriais. Vilkėdama tokius drabužius nesijausite gerai. Jei spintoje kabo suknelė, kuria pasipuošusi išsiskyrėte su mylimuoju, negailėdama ją išmeskite - kartu pranyks ir nuoskaudos.