Pateikiame 6 scenarijus, po kurių turėtumėte nebedvejoti  vyras jumis susidomėjo labai rimtai. Gali būti, kad tai meilė, kuri ves tiesiai prie altoriaus

1 scenarijus.

Jis dėl tavęs tavęs labai stengiasi, lepina, rūpinasi Pasiguodi, kad darbe buvo tikras pragaras ir jautiesi visiškai nuo kojų nusivariusi, – jis paruošia vakarienę, padaro masažą

2 scenarijus.

Jo namuose tu jautiesi lyg savuosiuose, nes jis tave lepina, supažindina su namiškiais. Pavyzdžiui, įrašo tavo mėgstamos muzikos ar nuperka tavo mėgstamiausios kavos. Trumpiau tariant, stengiasi, kad tu, atėjusi į svečius, jaustumeisi kuo maloniau.

3 scenarijus.

Jis griežtai laikosi visų pažadų.  Pavyzdžiui, skambina sutartu laiku (kaip ir tarėtės), mielai vykdo visus tavo pavedimus. Ir daro tai ne dėl to, kad iš prigimties yra pareigingas vyrukas, o todėl, kad nori tau įtikti. Tokiu vyru gali pasitikėti ir nesirūpinti, jei bare ilgiau užsibūna su kompanija bičiulių. 

4 scenarijus.

Jis bando padėti spręsti kilusias problemas. Pavyzdžiui, svarsto, kaip elgtis su bjauriu vadovu, pataria, kaip pasiruošti pokalbiui dėl darbo. Vyrams patinka gelbėtojų vaidmuo. Ypač jei gelbėti reikia mylimą moterį.

5 scenarijus.

Jis inicijuoja judviejų pasimatymus: į juos dažnai kviečia, sugalvoja pramogų, stebina ir linksmina. Ne tik skambina norėdamas sutarti laiką, bet ir pasiūlo, ką šaunaus galėtumėte nuveikti. Tačiau nepamiršk: vyrai taip pat mėgsta būti nustebinti ir palepinti.

6 scenarijus.

Jis planuoja judviejų atostogas. Kartu svajoja apie tolimus kraštus, kuriuos dar tik planuojate aplankyti. Nebijo priimti konkrečių sprendimų, pavyzdžiui, pasiūlyti kelionę ir jos laiką.