Kartais į seksą mes žiūrime labai paprastai ir buitiškai, o tai griauna gražius bei tvirtus santykius. Būtent taip rutina įkiša savo šlykštų trigraši ir užpila kibirą vandens ant kažkada karštai degusio aistrų laužo. Neleiskite, kad seksas virstų mechaniniu darbu ar būtiniausių poreikių patenkinimu. Prisiminkite, kad tai - meilės, artumo, pasitikėjimo ir tyriausių jausmų išraiška.

Prie pojūčių ir jausmų tvirtumo gali prisidėti ir sekso pozos. Taigi, kaip mylėtis, kad taptumėte dar artimesni? 

1. Jo glėbyje. Vyras laiko moterį savo glėbyje: jos kojos apsivijusios jo liemenį, o rankos – kaklą. Ši romantiška poza tiesiog sukurta bučiniams ir lėtiems judesiams, glamonėms. Partnerė gali ilgai bučiuoti savo mylimojo kaklą, šnabždėti jam gundančius žodžius. Moteris šioje pozoje jaučiasi labai artima savo partneriui, globojama ir saugi, o vyras – demonstruoja kūno tvirtumą. 

2. Lotosas. Tai viena emociškai intymiausių pozų. Vyras sėdi sukryžiavęs kojas taip, kaip įprasta lotoso pozoje (tai dažniausiai jogoje naudojamas pratimas), o moteris sėdi jo glėbyje, kojomis apsivijusi jo liemenį. Lėti judesiai, visiškas artumas, karšti bučiniai ir įkaitę kūnai garantuoja, kad emocinio ryškio tikrai netrūks.

3. Šaukštelis. Abu partneriai guli šonu, vyras prie moters prisiglaudęs iš nugaros. Stebi kiekvieną jos judesį, kūno linkį, jaučia širdies virpesius... Šaukštelio poza labai intymi, nes vyras prie partnerės priglunda visu kūnu. Galite romantiškai susikabinti už rankų, lėtai judėti ir visiškai atsipalaiduoti.

4. Ieva ir Adomas. Šioje pozoje moteris guli ant lovos ar stalo krašto, savo kojas užkėlusi ant stovinčio partnerio pečių. Abu turi vienodą kontrolę: vyras savo judesiais, o moteris – savo kojomis. Šioje pozoje galite palaikyti nuolatinį akių kontaktą, kuris atskleis kiekvieną mylimojo malonumo akimirką.

5. Sustok akimirka žavinga. Šioje pozoje vyras sėdi ištiesęs kojas, palinkęs atgal ir pasirėmęs ant rankų. Moteris sėdi viršuje, lygiai tokioje pat pozoje: jos rankos prie jo kojų, o kojos – už kj nugaros. Kadangi tokioje pozoje staigūs judesiai sunkiai įmanomi, seksas vyksta itin lėtai, be jokio skubėjimų, su garantija, kad malonumo viršūnė bus pasiekta. 

6. Valdovė. Šioje pozoje garantuojama jautrumo ir romatikos dozė. Vyras visiškai atsiduoda partnerės norams ir veiksmams. Moteris tampa valdove, gali demonstruoti savo gundymo sugebėjimus, diriguoti sekso intensyvumui. Partneriui belieka glamonėti ir bučiuoti savo išdykusią partnerę.