Jei esate vieniša...
- Naujuosius švęskite klube arba bare. Pasidomėkite kainomis ir bilietų akcijomis bei visagaliu facebooku. Dabar beveik kiekviena pasilinksminimo vieta turi savo profilį, kuriame galima peržiūrėti net vakarėlio svečių sąrašą (galbūt tarp jų pastebėsite ir savąjį princą).
- Surenkite nostalgišką šventę. Pasikvieskite vienišų (arba "ant ledo" per šventes likusių draugių ir draugų), padarykite suneštinę vakarienę, kad nereiktų plūktis, ir prisiminkite senus gerus žaidimus: nuo "Butelio" iki "Tiesa arba drąsa".
- Pasiduokite nuotykiams: beskite pirštu į bet kurį barą, restoraną ar klubą. Su draugėmis susigalvokite vaidmenis, kurių turite laikytis iki išmuš dvylika: galbūt jūs prancūzės, atvykusios atostogų Lietuvon, o galbūt mergaitės iš kito miesto, nusprendusios pasisvečiuoti pas draugę, medikės - mokytojos - stiuardesės? Bent vienam vakarui tapkite tuo, kuo slapta svajojote būti. Ir galbūt tapsite kažkieno svajone...

Jei esate užimta...
- Užsakykite staliuką restorane, kuriame nesate buvę, įlįskite į ankštą suknelę ar nusiveskite jį pašokti ten, kur pirmąkart susipažinote. Galbūt visai smagu būtų atkartoti judviejų pirmojo pasimatymo scenarijų ir kai kuriuos dalykus padaryti kitaip?
- Savaitgalio išvyka į miestą, kurį norėjote aplankyti? Praha, Ryga, o gal Rusnė? Galbūt viešbutis gimtajame mieste? O gal tiesiog sėdimojo transformavimas į Senovės Persijos šeicho apartamentus (su daug pagalvėlių, smilkalų, žvakių ir pilvo šokiu)...Šiaip ar taip aplinkos pakeitimas dar niekam nepakenkė.
- Norite pataupyti? Putų pilna vonia, kur jūs jam ištrenkate galvą, o jis jums nulakuoja nagus. Romantiška vakarienė, kurios metu jūs abu mokotės gaminti... sušį arba sufle? Vakaras lovoje su geru filmu arba šachmatų partija iš... nusirenginėjimo?

Naujus metus visuomet patartina sutikti kitaip: kažko atsisakant, kažką pakeičiant, kažkam pasiryžtant - juk taip smagu į ateitį žengti nors ir šiek tiek, bet vis tiek pasikeitusiai.