Jei susirasti meilužį yra paskutinis dalykas, kurį norite daryti, atkreipkite dėmesį į šituos šešis įspėjančius požymius. Jie parodo, kad slidžiu takeliu jūs keliaujate žemyn. Ir žengus dar vieną žingsnį gali būti per vėlu išvengti nelaimės. Neištikimybė – kodėl žmonės apgaudinėja?

1. Seno draugo skambutis. Senos meilės skambutis? Kaip rizikinga! Viena bičiulė man papasakojo tokią istoriją: „Kai jis susisiekė su manimi per LinkedIn, pajutau savotišką kutenimą, o tada jis toliau bandė su manimi susisiekti“.
Istorijos moralė: jei nenorite sudegti, stovėkite atokiau nuo kibirkštėlių. Tai yra smagu, tačiau dažnai tai pasirodo esą per daug pavojinga, kad būtų verta mažų džiaugsmų, patiriamų iš nedidelių seksualinių malonumų. Dvi didžiausios rizikos pavojingų ryšių kategorijos yra senos meilės ir dabartiniai darbo kolegos, ypatingai tie, su kuriais praleidžiate daug laiko.

2. Trapi santykių situacija. Kai santykiai ar santuoka ima nuvilti, gali būti taip, kad vis labiau gundys imti bendrauti su žmogumi, kuris atrodo esąs lengvo būdo, su kuriu lengva kalbėtis ar kuris jus supranta. Ar bandėte su partneriu veiksmingai kalbėtis apie lengvo tarpusavio bendravimo blokavimą? Jei ne, dabar pats metas pradėti tai daryti!
3. Slėpimas, kad jūs jau užimta. Jei bendraudama su mielu priešingos lyties asmeniu pastebite, kad vengiate paminėti tai, jog esate įsipareigojusi arba ištekėjusi, jūs tikrai atsidūrėte pavojingoje zonoje. Saugokitės ypatingai todėl, kad kai seksualiniai jausmai naujam asmeniui auga, jūsų prisiminimai apie tai, kaip ir kodėl pasirinkote tą asmenį kaip partnerį, ims blėsti.
Taip nutinka dėl senų ir naujų seksualinių jausmų priešpriešos, nes iš esmės naujas potencialus sekso partneris visada sužadina labiau intensyvius seksualius jausmus. Tačiau tai nepasako nieko apie tai, ar jis gerai su jumis derėtų – tai tiesiog biocheminis dalykas, parodantis kaip veikia seksualumas. Nauja pranoksta seną — tačiau tik dėl sekso. Vien tik stiprus seksualinis žavesys nėra gero derėjimo pagrindas.
 
4. Mėgautis ir tada trokšti flirtuojančių pokalbių. Jei pastebite, kad atsiranda pagunda vis labiau flirtuoti, tuomet prasideda emocinė neištikimybė. Jei ieškote meilės ir supratimo, saugokitės, nes tikėtina, kad jūs ir būsite ta žuvelė, kuri užkibs ant kabliuko. Seksualiniai jausmai naujam partneriui tampa savotišku žalingu įpročiu, kurio, tikėtina, jūs norėsite vis daugiau ir daugiau. 
5. Susitikimai privačioje aplinkoje, kalbėjimas apie asmeninius dalykus. Gundotės susitikti pietums ar vakarienei? Ar esate pasiruošusi tvirtinti, kad esate darbe, kai organizuojate pasilinksminimą? Jei taip, beveik garantuota, kad galiausiai jūs krisite, tad atsisakykite to dabar arba nesakykite, kad aš jūsų neperspėjau!
Jaudinantys bendravimai gali atrodyti smagūs ir nekenksmingi, tačiau jie tokie nėra. Iš monogamijos laukų slidžiu takeliu nučiuožus į neištikimybės kalvas, tai baigiasi tuo, kad tai tampa save žlugdančiu ir ypatingai skausmingu jūsų mylimiesiems dalyku.  

6. Įpilkite alkoholio į kokteilį. Upsss! Panašu, kad tai yra paskutinė didelė klaida prieš tai, kai emocinis romanas virs paprasčiausiu fiziniu ryšiu.
Geriau būkite kuo toliau nuo skardžio! Padarykite taip, kad jūsų santuoka būtų pati geriausia ir venkite klaidų, kurios gali ją sugriauti.