Leiskite man pradėti nuo padėkos žurnalams Cosmopolitan ir Panelė, kurie buvo mano seksualinio išsilavinimo ir žinių pagrindas. Mano konservatyvi mama tikrai nebūtų sugalvojusi manęs leisti į seksualinio švietimo pamokas, tad pačiame mano sumišimo įkarštyje man teko kreiptis į Cosmo ir Panelę, kur visos mano drąsiausios seksualinės fantazijos buvo aprašytos blizgančiame popieriuje.

Tad ačiū jums (čia turiu omenyje tik Cosmo), kad naudodamiesi mergaitiška kalba padarote taip, kad viskas atrodytų geriau, nei yra iš tiesų. Pavyzdžiui, „nuogi su savo vyru suvalgykite ledų ar medaus lovoje"... gal nepasakosiu, kuo tai gali baigtis.... Jūs pamiršote paminėti, kad šokoladinis glajus gali įstrigti tarp mano dantų, tad mano bandymas „sužavėti jį seksualia šypsena" gali paprasčiausiai žlugti, nes jis palaikys mane bename, o ne seksualia katyte.

Tarp daugelio pervertintų dalykų, kurių aš išmokau iš šio žurnalo, aš per daugelį metų išsiaiškinau, kad mano vaikinai ir seksą mėgstantys draugai mėgsta tam tikras sekso pozas. Nesupraskite manęs neteisingai, man patinka seksas. Galiu tai daryti visą dieną ir kasdien. Man patinka visų jėgų reikalaujantis seksas, meilus seksas, išsiskyrimo seksas, susitaikymo seksas... Gerai, jūs jau supratote, kad man patinka seksas! Per savo seksualinius bandymus sąžiningai išbandžiau įvairiausias pozas. Norėčiau pasakyti jums, kad kai kurios buvo stulbinančiai nuostabios. Tačiau kai kurios nepadarė jokio įspūdžio.

Taigi pateiksiu jums mano nemėgiamiausių sekso pozų sąrašą:

Nugara sėdinti kaubojė: Kai kurioms merginoms patinka poza „mano užpakaliukas puikuojasi prieš jo veidą". Tačiau man, deja, ne.
Pozos apžvalga:
jis guli ant nugaros, mergina nusisukusi sėdi ant jo pasididžiavimo, jos kojos apžergia jo klubus taip, tarsi ji būtų kaubojė, jojanti ant savo kaubojaus. Skamba blogiau, nei yra iš tiesų. Pirmiausia, nebus jokio klitorio stimuliavimo (nebes jis pagelbės jums savo rankomis). Antra, ar minėjau, kad jūsų užpakaliukas puikuosis jam prieš veidą? Kažkodėl aš tiesiog negaliu jaustis seksuali, žinodama, kad jis, tikrąja to žodžio prasme, gali pamatyti kur kas daugiau mano kūno, nei galiu aš. Ir galiausiai, kadangi aš nusisukusi nuo jo, aplinkui aš matau per daug dalykų ir tai mane blaško! Jo televizorius, rodantis tam tikras programas, paveikslas (jei jūsų vaikinas meniškos sielos) ar Bob Marley plakatas (jei jis studentas). Nereikia sakyti, kad taip išreklamuota poza man nepadarė jokio įspūdžio.

Erotinis akordeonas: vien pavadinimas gąsdina, ar ne?
Pozos apžvalga: jis guli ant nugaros, mergina pritūpusi ant viršaus, o jo kojos yra ant merginos pečių (taip, tai įmanoma, bet atrodo keistai). Aš maniau, kad ši poza bus puiki, nes man patinka pozos, kai mergina yra viršuje, tačiau jausmas, kad aš esu varlė, o ne žmogus, mano vaikino skausmingi riksmai (jis nėra pats lanksčiausias) ir tas faktas, kad man teko daugiau dirbti, nei patirti malonumo, privertė mane suprasti, kad mūsų erotinis akordionas tikrai nesugros nieko panašaus į gražią muziką. Ak taip, pamiršau paminėti jo kojas prie mano veido? Tai visiškai nedžiugino.

Bet kokia poza ant stalviršio: vieną naktį mano vaikino kambarioko nebuvo, tad mes nusprendėme išbandyti greituką virtuvėje, kad kiek paįvairintume savo kasdienybę.
Pozos apžvalga: kaip ir filmuose, vienu greitu rankos mostu jis nušlavė nuo jo laiškus, laikraščius ir visa kitą, kas buvo ant to stalo. (Tai buvo ganėtinai seksualu). Bedūkdamas jis pakėlė mane ir padėjo ant stalo, tuomet užšoko ant manęs iš viršaus. Viskas išsirutuliojo pakankamai greitai, tik staiga pajutau, kad man labai skauda uodegikaulį, o jo keliai buvo nutrinti į kietą paviršių. Ko gero, neverta minėti, kad studentiškas stalas buvo senokai nevalytas... Taigi, skausminga ir nemaloni patirtis tikrai netinkama smagiems seksualiems šėliojimams.

Stovint: pamenate kaip Keira Knightley ir James McAvoy mylėjosi toje nepaprastai seksualioje scenoje filme „Atpirkimas"? Ir prisėlinusi jiems sutrukdė mažoji sesutė? Norėčiau jums pasakyti, kad tai nėra taip jau gera! (Tiek sutrukdymas, tiek mylėjimasis stovint...).
Pozos apžvalga: mergina ir vaikinas stovi veidu į vienas kitą, apsikabina ir jis užkelia jos kojas ant savo liemens. Nors šioje pozoje yra ir gerų dalykų, pavyzdžiui tai, kad jūsų veidas yra prieš jo veidą bei intymus artimumas, tačiau ji nėra tokia lengva, kaip gali atrodyti. Pirmiausia, jums reikia vaikino, kuris turės ne tik pakelti, bet ir išlaikyti jus ilgą laiko tarpą. Ir kitaip nei lovoje ar ant kieto paviršiaus, kur besimylėdama galite įsikibti ar atsispirti, šiuo atveju vienintelis dalykas, už kurio galite bandyti pačiupti, tėra oras. Tai puikus būdas pradėti jūsų smagią naktį, tačiau taip jums nepavyks pasiekti trokštamos kulminacijos.

Pabučiuokite grindis: įsivaizduokite, kaip bandote patempti raumenis, stovėdama susilenkusi 135 laipsnių kampu (nosis prie kelių, rankos ant žemės)... ir tada kažkas jus „baksteli" iš nugaros.
Pozos apžvalga: mergina stovi susilenkusi 135 laipsnių kampu (mergina gali koreguoti kampą tarp rankų ir kojų), o vaikinas į ją įsiskverbia iš nugaros. Kaip jau supratote, man nepatinka demonstruoti savo užpakaliuko... o šioje pozoje tikrai parodoma daugiau, nei reikia. Tai pirma. Kraujas suteka man į galvą, nes mano galva, tikrąja to žodžio prasme, beveik liečia grindis. Tai antra. Jokios galimybės, kad vaikinukas galės jums stimuliuoti krūtis (o man tai patinka), nes jis negali jų pasiekti. Tai trečia. Aš mielai patobulinčiau šia pozą ir gulėčiau ant pilvo, o ne stovėčiau keistai įsitempusi. Būtų žymiai geriau!

Veidu į veidą (patobulinta): aš nesu 60-metė senutė ar panašiai, tačiau kadangi teko nemažai šokti ir žaisti tinklinį, mano keliai pasidarė jautrūs skausmui. Ši poza ypatingai netiks toms, kurių keliai yra jautrūs!
Pozos apžvalga: mergina guli ant nugaros, jos kojos yra pakištos po jos užpakaliuku, o vaikinas yra ant viršaus. Ir staiga mano malonumą išreiškiančios dejones pakeitė skausmingi riksmai. Lyg būtų maža skausmo, kad teko nustumsi nuo savęs vaikiną, tačiau jausmas, kad mano blauzdos laužo mano užpakaliuką, leido man pasijusti nepaprastai „patrauklia"... ir tada mano mintys nukrypo į tai, jog vakar besitreniruojant man reikėjo padaryti dar keletą papildomų pritūpimų. Ką gi, o štai ir mintys, kad aš tiesiog stora. Neleiskite sau kankintis ir paprasčiausiai patobulinkite šią pozą į patogesnę, tereikia paprasčiausiai ištiesti kojas. Jūs supratote teisingai - misionieriaus poza!

Patikėkite tikra sekso deive (juokauju), šios pozos tikrai yra pačiame statinės dugne. Be to, nepamirškite, kas tinka vieniems, nebūtinai tiks ir kitiems.