Taisyklės esmė – ne trumpiau kaip šešias minutes trunkančios glamonės prieš lytinę sueitį. Šis priesakas, esą, ypač pasiteisina, rašoma „The Sun“.

1,5 tūkst. kanadiečių apklausa parodė, kad lytinį gyvenimą gyvenantys žmonės, nesvarbu, kokios seksualinės orientacijos būtų, bent šešias minutes trunkančią glamonių preliudiją įvardija kaip daug didesnį pasitenkinimą žadančią aplinkybę.

Prezervatyvus tiekianti įmonė „Trojan“ bei Kanados Informacijos lytiškumo klausimais ir seksualinio švietimo taryba inicijavo tyrimą, po kurio paaiškėjo, kad daugelis vyrų šešių minučių taisyklei pritaria, nors ir nurodo, kad orgazmą pavyksta pasiekti ir jos nesilaikant.

Tokią pat nuomonę išsakiusių moterų buvo 61 proc. iš visų apklaustųjų.

Čia puiki proga priminti tai, kas šiaip turėtų būti savaime suprantama: kuo ilgiau trunka bendra partnerių seksualinė patirtis, tuo daugiau šansų, kad mylėdamiesi jie patirs pasitenkinimą.

Nuostatai, kad glamonės mylintis turėtų trukti ne trumpiau kaip šešias minutes, pritaria ir kanadiečių seksologė, Gvelfo universiteto profesorė Robin Milhausen.

Duodama interviu portalui „Refinery 29“, specialistė nurodė, kad šešios mintutės – tiesiog privaloma glamonių trukmė. Ji patiktino, kad labiausiai seksualiniu gyvenimu patenkinti žmonės, prie lytinės sueities puola ne iš karto, o tik šį tą nuveikę.

„Didžiausią pasitenkinimą iš intymių santykių patiriantys žmonės užsiima labai įvairias dalykais“, – sakė ji ir pridūrė, kad glamonės – tai nieko nekainuojantis, tačiau labai veiksmingas būdas pagerinti santykius.

Tyrimo išvadose taip pat nurodoma, kad 56 proc. vyrų ir 55 proc. moterų jaučiasi labai pamaloninti, jei ir po lytinio akto partneris (-ė) nepašykšti glamonių, švelnumą reiškiančių veiksmų ir, tarkim, paguli apsikabinęs.

Tad išvada daugiau nei aiški – pats metas sugrąžinti glamones į intymų guolį, jei dėl kokios nors priežasties jos buvo nepelnytai pamirštos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt