Visų būdų, kad tam tikri dalykai atrodytų visiškai kitokie negu yra iš tikrųjų. Tad nenuostabu, jog susipažinusios su žmogumi, kuris nežaidžia pagal šias taisykles, pagalvojame: „Kas su juo ne taip?“
Ir nors tiesa, kad kai kurie žmonės yra tiesiog desperatiški arba per daug agresyvūs, kai kurie tiesiog savimi pasitiki ir nenori žaisti. Todėl iš anksto perspėjame: jums tikrai nereikia išsigąsti, jei vyras padarys vieną iš šių dalykų:
Pirmojo pasimatymo metu jis pakviečia jus į antrąjį:
Moterys yra įpratusios kankintis ir laukti, kol kitą dieną gaus žinutę „Man buvo smagu praėjusią naktį“ ir tada galvoti, ar jis tai atsiuntė iš mandagumo ar todėl, kad jam patikau? Ir tada laukti atsakymo į tą klausimą, kad sužinotų, ar jis ją pakvies į antrąjį pasimatymą. Tačiau tame ir yra problema — mes esame prie to pripratusios. Tad jei vaikinas pakviečia jus į antrąjį pasimatymą pirmojo pasimatymo metu, kai kurios moterys galvoja: „Ak, kažkas ne taip!“. Visai nebūtinai. Pagalvokite apie pasimatymą. Ar dar kažkas jums išdavė jo desperaciją? Jei ne, tada šis vaikinas tiesiog pasitiki savimi ir nori apsaugoti jus nuo kančių. Jis nori tiesiog tiesiai šviesiai pasakyti, kad vėl nori jus pamatyti ir nori tai padaryti dabar. Juk tai gražu, ar ne?

Jis atvirai kalba apie intymius dalykus
Jis analizuoja savo tėvų santykius arba net savo buvusius santykius. Nepradėkite galvoti, kad šis vaikinas yra beprotis arba pernelyg atviras. Galbūt susidūrėte su vaikinu, kuris yra emociniai išprusęs ir gerai jaučiasi kalbėdamas apie bet ką. Galbūt jis stengiasi susisiekti su jumis gilesniame lygyje nei įprastai kalbėdamas apie tai „Kas tau patinka tavo darbe“ ir kitas panašias banalybes.

Jis gana greitai pasiūlo jums susipažinti su jo draugais
Daugelis moterų supranta tai kaip ženklą „Ak, jis jau bando priimti mane į savo gyvenimą“. Ne taip greitai. Supažindinimas su jo draugais nereiškia, kad jis nusprendė, kad jie jus pamils, iš tiesų, tai gali reikšti visai priešingą dalyką. Jis gali bandyti išsiaiškinti, ar jie jus pamėgs ir ar jie pastebės ką nors tokio, ko jis nepastebėjo, bendraudamas su jumis.

Atviri komplimentai
Moterys yra pratusios prie vyrų, kurie žaidžia žaidimą, kurio metu jos turi „užsidirbti komplimentus“. Jei teko skaityti nepaprastai populiarią (ir labai bauginančią) knygą „Žaidimas“ (The Game), jūs žinote apie ką aš kalbu. Tad jei pirmojo pasimatymo metu vaikinas paplepėjęs su jumis pažvelgia į jus ir pasako kažką panašaus į tai: „Atrodo, kad tu esi tikrai maloni mergina“, daugelį moterų tiesiog nuginkluoja tokia frazė. Jos nebežino nei ką galvoti, nei ką sakyti. Nuoširdžiai kalbant, po trumpo pokalbio jis lengvai galėjo išsiaiškinti keletą gerų dalykų apie jus. Tiesiog daugelis vaikinų to neatskleis ir akimirksniu nepažers jums komplimentų.

Jis nenori sekso
Moteris jaučiasi labai pažeminta, jei ji pirmą kartą bando inicijuoti pasimylėjimą su vaikinu, o jis to atsisako. Ji pasijunta taip, tarsi būtų nepatrauklus didelis bei agresyvus sekso variklis ir kad vaikino ji visai netraukia. Tačiau taip būna ne visada! Tikėkite tuo ar ne, tačiau yra keletas išrinktųjų vaikinų, kurie laukia, kada galės pasimylėti su mergina. Jie žino, kad iš karto po sekso jie yra linkę prarasti domėjimąsi mergina arba kad galbūt iš karto po to jie taps desperatiški, todėl jie laukia. Tačiau jie neteisia merginos, jei ji pabando pasimylėti. Jei atrodo, kad viskas sekasi nuostabiai ir jis tiesiog nenori pasimylėti dabar, nereikia slėptis kampe. Išdidžiai pasakykite: „Aš suprantu“ ir būkite kantri. 

„Aš esu pasiruošęs rimtiems santykiams“
Mes nesame įpratusios to girdėti. Ar yra vaikinų, kurie ieško kažko rimto? Žinoma, kad yra! Tačiau dauguma jų slepia tą faktą taip, kaip slėptų žmogžudystę. Tad jei vyrukas išdrįsta ir pasako moteriai, kad jis yra pasirengęs rimtiems santykiams, dažniausiai ji palaikys jį beviltišku. Ir nors kartais būna ir tokių vaikinų, tačiau yra ir tokių, kurie bando atsikratyti vakarėlių liūčių, kurios tiesiog nori pasilinksminti ir pažaisti su jų širdimis.