Dakota ne kartą spaudoje prasitarė, kad labai vertina garsios savo šeimos paramą. Ir nors jos su motina viešumoje beveik nematėme, tačiau šį sekmadienį jos „Oskarų“ ceremonijoje pasirodė kartu. Mama ir dukra atrodė elegantiškai, prabangiai ir labai gražiai. Nežinantys galėjo suklysti, kad jos seserys! Juk garsioji Melanie Griffith atrodo lyg dvidešimčia metų jaunesnė. Aišku, visi puikiai žino, kad tokia puiki išvaizda ne gamtos duotybė, o kruopštus plastikos chirurgų darbas. Pirmąją plastinę operaciją (veido odos patempimo) ji atliko dar 2000 metais.

Nuotr. Vida Press

Ant raudonojo kilimo dvi žavios moterys daug juokavo ir šypsojosi. Melanie Griffith net prasitarė, kad dar nematė naujausios kino juostos „50 pilkų atspalvių“, kurioje jos dukra atlieka pagrindinį vaidmenį. Įdomu, ar mamytė baiminasi išvysti dukrą kompromituojančiose scenose? Akivaizdu viena  dviejų kartų atstovės puikiai sutaria ir randa bendrą kalbą, nes Dakota patikino, kad visai dėl to nesijaudina. 

Nuotr. Vida Press

Dakota Johnson iškilmingam renginiui pasirinko prabangią „Saint Laurent“ suknelę, o mama pasipuošė figūrą išryškinančia juoda suknele. Abi damos atrodė tiesiog pribloškiančiai! 

Nuotr. Vida Press

Melanie Griffith 1988 metais per kasmetinę „Oskarų“ teikimo ceremoniją buvo nominuota geriausios aktorės apdovanojimui. Tąkart ji vilkėjo baltą suknelę su gilia iškirpte. Nors parbėgo tiek metų, ji šiandien atrodo ne blogiau. Tai viena tų aktorių, kuri bėgant metams tik gražėja ir darosi seksualesnė. 

Nuotr. Vida Press

Tikriausiai daugelis net neįtarė, kad šios dvi moterys yra motina ir dukra. Nieko keisto, mat apie Dakotą daugiau pradėta kalbėti tik prieš kelis metus. Mergina, kuriai dabar 25 metai, yra ne tik aktorė, bet ir modelis. 

Kine ji debiutavo sulaukusi vos 10 metų. Suvaidino Antonio Banderaso režisuotame filme „Crazy in Alabama“, o tuomet... 10 metų pertrauka. 2006 metais ji laimėjo „Miss Golden Globe“ konkurse, kuriame jaunosios žvaigždės varžosi dėl galimybės asistuoti pačioje „Auksinių gaublių“ ceremonijoje. Beje, 1975 šį konkursą laimėjo ir jos mama Melanie.

Jokių abejonių, kad filmas „50 pilkų atspalvių“ – svarbiausias ir daugiausiai dėmesio sulaukęs jos vaidmuo. Aišku, apie jį netyla kontraversiškos nuomonės, tad kyla abejonių, ar jaunutei aktorei šis vaidmuo bus į naudą.