1 FANTAZIJA

Jei vyras turi pakankamai didelį penį, moteris gali patirti vaginalinį orgazmą.

Tik 15 procentų moterų gali pasiekti orgazmą įsiskverbus į makštį. Ir net tos, kurios patiria vaginalinį orgazmą, tai dažniausiai dėl intensyvių glamonių ir kitų erogeninių zonų (dažniausiai klitorio) stimuliacijos. Būtent stimuliuojant klitorį, o ne makštį, moteriai galima dažniau ir greičiau pasiekti orgazmą.

2 FANTAZIJA

Jei erekcija trunka kelias valandas, tai moteriai suteikia ypatingą malonumą.

Priešingai, nei pornografiniuose filmuose, realybėje ​​taip nėra. Dėl intensyvios ir ilgos trinties lytiniai organai nebeaprūpinami pakankamu kiekiu natūralių sekretų. Dėl drėgmės trūkumo ilgas meilės aktas moteriai gali suteikti nemalonių pojūčių. Optimaliausias lytinių santykių laikas yra 8 minutės.

3 FANTAZIJA

Greitas ir aktyvus klitorio stimuliavimas sukels neįtikėtiną orgazmą.

Moterims svarbiau pažadinti vaizduotę, o ne kūną. Norėdami sujaudinti partnerę, daugiau flirtuokite, kalbėkite daugiau švelnių žodžių, palepinkite prisilietimais.

Koks turėtų būti klitoriaus stimuliavimas, labai priklauso nuo kiekvienos moters, kuri kiekvienų lytinių santykių metu gali norėti skirtingo klitoriaus masažo. Ji pati turi tai pasakyti vyrui.

4 FANTAZIJA

Patyrę vyrai žino, kaip suteikti moteriai malonumą jos nieko neklausinėjant.

Iš tiesų geriausi meistrai lovoje yra tie, kurie domisi, kokios glamonės moteriai suteikia didžiausią malonumą.

Kiekvienas aktas gali būti skirtingas priklausomai nuo dienos meto, mėnesinių ciklo, moters sveikatos ir nuotaikos. Net ir labai daug seksualinės patirties turintys vyrai nenuspės, ko labiausiai reikia moteriai, jei ji pati to nepasakys. Gebėjimas atvirai kalbėti apie savo norus yra raktas į harmoningus lytinius santykius.

5 FANTAZIJA

Dauguma moterų mėgsta analinį seksą, tiesiog nebandžiusios, todėl to pačios dar nežino.

Analinį seksą mėgsta vos 2 procentai moterų. O visos kitos tikrai tiksliai žino, nori to, ar ne.