Kai mylimasis (Francois-Henri Pinaultas 51 m.) yra milijardierius ir jam priklauso šūsnis prabangos prekių (tarp jų ir mados namai „Balenciaga“, „Bottega Veneta“, „Gucci“, „Saint Laurent“, „Alexander McQueen“), būti patrauklia ar įsitraukti į mados pasaulio užkulisius nėra sudėtinga.

Aktorė ne kartą spaudoje yra užsiminusi, jog mados pasaulis jai labai artimas, tad besiruošdama premejeroms ar apdovanojimams Salma užtrunka, kol su stilistais atranda jai tinkamiausią įvaizdį. Vis dėlto dažniausiai egzotiško grožio aktorė renkasi sutuoktiniui priklausančius prekių ženklus, vieni mėgstamiausių – „Gucci“ ir „Alexander McQueen“.
Salma Hayek

Taigi, kokiais mados patarimais gali pasidalinti stilingoji S. Hayek?

1. Vestuvėse balta turi būti tik nuotaka. S. Hayek pripažįsta, kad eidama kaip viešnia į vestuves, niekuomet nesivilktų baltos spalvos drabužių: „Balta turi būti nuotaka!“

2. Odiniai drabužiai – ne tik madinga, bet ir seksualu. Neretai aktorę galima išvysti vilkinčią odinius drabužius, pasak jos, odiniai apdarai puikiai priglunda prie kūno, išryškina figūrą, yra patogūs. Salma neslepia, kad tokie ypač patinka ir jos vyrui F.H. Pinault.
Salma Hayek
3. Spalvingos moterys – patrauklesnės. Aktorė Salma Hayek mėgsta sodrias spalvas, ji nebijo vilkėti mėlynų, violetinių ar raudonų suknelių, įprastą juodą dažnai išmaino į tamsiai mėlyną ar burgundiško vyno atspalvį. „Moterys, kurios rengiasi spalvingai, visuomet sulauks daugiau dėmesio, nei apsivilkusios juodą ar kito neutralaus atspalvio apdarą. Ypatingai spalvas pamėgau suvaidinusi menininkę Fridą Kahlo, tai vienas spalvingiausių ir efektingiausių mano vaidmenų“, – yra užsiminusi Salma.
Salma Hayek

4. Nebijok klausti stiliaus patarimų savo mylimojo. S. Hayek pasikliauja ne tik stilistų, bet ir mylimojo mados patarimais. „Francois turi skonį, žino, kas jam patinka, žino, kas man tinka. Jei jis pasako kokią pastabą, visuomet atkreipiu dėmesį“, – kalba aktorė.

5. Neslėpk moteriškos figūros! Salma teigia, kad karjeros pradžioje jautriai reaguodavo į filmavimo aikštelėse žarstomas pastabas dėl figūros. Filmavimams skirtus drabužius tekdavo nemenkai pakoreguoti, kad šie tiktų aktorės figūrai. Tačiau iš vyrų ji visuomet sulaukdavo malonaus dėmesio. Dabar aktorė apranga drąsiai išryškina moteriškas linijas, laikui bėgant ji sako supratusi, kad tokia figūra – gamtos dovana.
Salma Hayek